Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Έχτισε τον εαυτό του στο υπόγειο!

wall 
ΒΕΡΟΛΙΝΟ - Ένας Γερμανός συνταξιούχος από το ανατολικό Gumperda θέλησε – για ανεξήγητους λόγους – να χτίσει ένα τοίχο για να κλείσει την είσοδο προς το κελάρι του.
Δυστυχώς τα προβλήματα για τον 64χρονο δημιουργήθηκαν όταν ανακάλυψε ότι όση ώρα έχτιζε, βρίσκονταν από τη μέσα πλευρά του κελαριού. Έτσι κλείστηκε στο κελάρι!

Αφού παρέμεινε μερικές μέρες στο κελάρι, όπου ευτυχώς για τον ίδιο υπήρχαν κάποια τρόφιμα και ποτά, αποφάσισε να προσπαθήσει την μεγάλη έξοδο. Να σπάσει έναν τοίχο για να βγει.
Το προβλήματα για τον ταλαιπωρημένο συνταξιούχο δεν σταμάτησαν όμως εδώ.. Αντί να χτυπάει τον τοίχο που είχε χτίσει, χτυπούσε με ένα μεγάλο σφυρί τον τοίχο που ήταν κοινός με το υπόγειο των γειτόνων του!
Οι γείτονες, με τους οποίους ο ηλικιωμένος δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις, άκουσαν τα χτυπήματα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν ο συνταξιούχος κατάφερε να ρίξει τελικά τον τοίχο και να απελευθερωθεί, έπεσε στα  χέρια των αστυνομικών που τον περίμεναν, καθώς κατηγορείται για φθορά ξένης περιουσίας.


 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin