Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 5 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Ταξιδιωτική οδηγία για την Ιαπωνία

 
Η Βρετανική κυβέρνηση συμβουλεύει τους επισκέπτες τις Ιαπωνίας. Εξέδωσε νέα   ταξιδιωτική οδηγία κυρίως λόγω των μετασεισμών και του  τσουνάμι που δημιουργήθηκε..

Η ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοίνωσε προχθές ότι υπάρχει 70% πιθανότητα νέου σεισμού μεγέθους 7.0 ή και μεγαλύτερου στην ίδια περιοχή με τον προηγούμενο σεισμό ύψους 9,0 μέσα στις επόμενες 3 ημέρες. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα άλλο τσουνάμι και μετασεισμικές δονήσεις άνω του μεγέθους 6,0 της κλίμακας ρίχτερ. Οι ιαπωνικές αρχές έχουν εκδώσει προειδοποίηση για να μείνει ο κόσμο μακριά από τις πεδινές παράκτιες περιοχές.

Έτσι λοιπόν καλούνται όλοι οι Βρετανοί υπήκοοι που δεν έχουν σπουδαίο λόγο για ταξίδι στην Ιαπωνία να το αναβάλουν. Επίσης, οι Βρετανικές αρχές τονίζουν ότι παρακολουθούν από κοντά και το γεγονός των πυρηνικών αντιδραστήρων. τέλος, ενημερώνει ότι τα για την κατάσταση στα αεροδρόμια τονίζοντας ότι τα αεροδρόμια των πόλεων Sendai,Sado, και Iwate είναι κλειστά, ενώ στο αεροδρόμιο του Τόκυο υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις.


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin