Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Η νέα βιογραφία του Στιβ Τζομπς

 

Το 2012 αναμένεται να κυκλοφορήσει η πρώτη «εγκεκριμένη» βιογραφία του Στιβ Τζόμπς, του ιδιοκτήτη και δημιουργού της εμβληματικής Apple. 

Η είδηση για την νέα, «εγκεκριμένη» βιογραφία του Στιβ Τζομπς βγήκε στη φετινή έκθεση βιβλίου του Λονδίνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βιογραφία του δημοσιογράφου Γουόλτερ Ισάακσον θα έχει τον τίτλο «iSteve: The Book of Jobs» και θα κυκλοφορήσει το 2012. Ο Ισάακσον ήταν στην πλεονεκτική θέση να πραγματοποιεί συνεντεύξεις για τρία χρόνια με τον ιδιοκτήτη της Apple. Ο Τζομπς το πρόσφατο διάστημα είχε πάρει άδεια από τα καθήκοντά του, αφού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.


Σύμφωνα με την εκδότρια Ούρσουλα Μακ Κένζι η βιογραφία του Στιβ Τζομπς, δημιουργού των iPod και Macintosh, θα προσφέρει «μια μοναδική οπτική γωνία στη ζωή και τρόπο σκέψης του ανθρώπου που μεταμόρφωσε μόνος του τον κόσμο για όλους μας, κατά τρόπο που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε». Η βιογραφία αυτή ξεχωρίζει, αφού είναι η μοναδική στην οποία έχει συνεργαστεί ο ίδιος ο Τζομπς.
Στην ίδια εκδήλωση του Λονδίνου παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του θεωρητικού φυσικού, Τζιμ Αλ Χαλίλι με τίτλο «Quantum of Life». O συγγραφέας αυτό τον καιρό ετοιμάζει μια επιστημονική σειρά για το ραδιόφωνο του BBC4 και πρόκειται για ένα από τα ανερχόμενα ονόματα της εκλαϊκευμένης επιστήμης. Η Σάλι Γκαμινάρα, εκδότρια των Ρίτσαρντ Ντόκινς και Στίβεν Χόκινγκ, κέρδισε σε πλειστηριασμό τα δικαιώματα του βιβλίου. Σύμφωνα με την εκδότρια, το βιβλίο ανοίγει νέους ορίζοντες και είναι «μια υπερσύγχρονη εξέταση για το πώς η φυσική αναπτύσσει την βιολογία».

 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin