Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 19 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Ο καιρός σήμερα

Τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νησιά του Αιγαίου προβλέπει για σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 Μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη
: Στη Δυτική Μακεδονία νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

 Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Στην Ανατολική Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά και Εύβοια νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 Kυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με παροδικές βροχές. Πιθανότητα για πρόσκαιρες καταιγίδες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ με μικρή εξασθένηση το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μέχρι το μεσημέρι για πρόσκαιρη καταιγίδα. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια του νομού η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin