Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Προγραμματιστής μήνυσε την Beyonce γιατί τον «κατέστρεψε»

 
Προγραμματιστής βίντεο-παιχνιδιών μήνυσε την Beyonce Knowles για $100 εκατομμύρια ισχυριζόμενος ότι η γνωστή ποπ σταρ κατέστρεψε την επιχείρηση του και οδήγησε 70 ανθρώπους στην ανεργία, μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει, ότι οι ιδιοτροπίες της δημοφιλούς τραγουδίστριας σε συνδυασμό με τις συνεχής απαιτήσεις αύξησης της αμοιβής της, οδήγησαν στην εξόντωση της επιχείρησης του. 
Στο αίτημα του ο ενάγων δηλώνει: “ Παρότι η κα. Knowles- Carter είχε συμφωνήσει σε πλουσιοπάροχη αποζημίωση, στη οποία δεσμεύονταν και συμβατικά, σε μια κρίσιμη στιγμή για την ανάπτυξη του έργου εμφάνισε εξωφρενικές απαιτήσεις για νέους όρους αποζημίωσης. Όταν οι ελιγμοί της απέτυχαν διώχνοντας τον κύριο χρηματοδότη ( ο οποίος βρήκε την κ Carter πολύ ασταθή σαν χαρακτήρα για να συνεργαστεί μαζί της) απομακρύνθηκε και η ίδια από το έργο κατά παράβαση της μεταξύ μας συμφωνίας.”
Ο ενάγων διεκδικεί τα $ 6.7,που η εταιρία είχε επενδύσει στο έργο, συν $100 εκατομμύρια που όπως ισχυρίζεται ήταν το αναμενόμενο κέρδος


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin