Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Athens Gay Pride υπό την αιγίδα του Δ. Αθηνών

 
 Ό,τι δεν τόλμησε ο Νικήτας Κακλαμάνης, τρέμοντας το πολιτικό κόστος και τις αντιδράσεις των συντηρητικών ψηφοφόρων της πρωτεύουσας το έκανε πράξη ο Γιώργος Καμίνης, που έθεσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων το «Athens Gay Pride 2011». Έτσι λοιπόν, με γνώμονα τις προεκλογικές δεσμεύσεις του νέου δημάρχου «περί σεβασμού στην διαφορετικότητα», η φετινή γιορτή των ομοφυλοφίλων που θα διεξαχθεί στις 4 Ιουνίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος θα έχει την υποστήριξη του Δήμου.

Η απόφαση του δημάρχου Αθηναίων ελήφθη αμέσως μετά την εξαγγελία του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου για τη διοργάνωση του «Athens Rainbow Week», μιας εβδομάδας αφιερωμένης στους ομοφυλόφιλους της πατρίδας μας, που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του gay τουρισμού και την εισροή «pink dollars» στη χώρα μας.

Ανοιχτό παραμένει τώρα και το θέμα της Θεσσαλονίκης, μιας και ο Γιάννης Μπουτάρης, έχει επανειλημμένως δηλώσει την υποστήριξη και διοργάνωση ενός αντίστοιχου «Gay Pride» στην πόλη του, στο πλαίσιο των προσπαθειών για προσέλκυση τουριστών.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin