Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 19 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Ο ψηλότερος 5χρονος της Βρετανίας!

 
O Jack Ives δεν είναι ένα συνηθισμένο αγοράκι. Μόλις 5 ετών και ήδη η μεζούρα δείχνει 1 μέτρο και 30 εκατοστά με τον μικρό μέρα με τη μέρα, συνεχώς να ψηλώνει.
H μητέρα του που έχει απελπιστεί από την ασταμάτητη ανάπτυξη του, συνεχώς αναγκάζεται να του αγοράζει νέα ρούχα και παπούτσια, γιατί τα παλιά απλά δεν του κάνουν!
Στα 5 του χρόνια ο μικρός ρίχνει ήδη δυο κεφάλια στα συνομήλικα παιδάκια, ενώ οι επιστήμονες υπολογίζουν ότι μόλις μεγαλώσει θα ξεπεράσει τα δυόμισι μέτρα σε ύψος.

Ο Jack, υποφέρει από μια σπάνια διαταραχή στην ανάπτυξη του, η οποία εκτός από το ύψος έχει μεγεθύνει και τη γλώσσα του,με αποτέλεσμα ο μικρός να αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά  προβλήματα.
Μάλιστα, οι γιατροί πιστεύουν ότι τα αγοράκι που πάσχει από το σύνδρομο με την ονομασία «Beckwith-Wiedemann», υποφέρει από τα πιο έντονα συμπτώματα συγκριτικά με οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο.
Ήδη ο 5χρονος έχει υποβληθεί σε 15 συνολικά επεμβάσεις (συμπεριλαμβανομένου τριών στη γλώσσα του ώστε να γίνει μικρότερη), ενώ έχει υποστεί τραχειοτομή προκειμένου να μπορεί να τρέφεται και να αναπνέει σωστά.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin