Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 5 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου 
Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Σηµαντικά ξεκαθαρίσµατα στον επαγγελµατικό και προσωπικό τοµέα σάς ωθούν να πείτε την αλήθεια έξω από τα δόντια αλλά και να εισπράξετε από τους συνοµιλητές σας αλήθειες που πονάνε. Μια µεγάλη σύνοδος πλανητών στο ζώδιό σας, σας εφιστά την προσοχή σε παρορµητικές κινήσεις και συµπεριφορές εκτός ορίων που υποκινούνται από θυµό και ανωριµότητα, και είναι βέβαιο πως θα σας εκθέσουν.

Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Σηµαντικές επαφές τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελµατικό τοµέα φέρνει η σηµερινή µέρα για εσάς µε στόχο την καλύτερη οργάνωση αλλά και την ισορροπία σχέσεων και συνεργασιών. Απευθυνθείτε µε απόλυτη σαφήνεια και ξεκάθαρη θέση στους συνοµιλητές σας και µην αφήσετε σε καµιά περίπτωση να αιωρούνται θολά σηµεία αν θέλετε να αποφύγετε καθυστερήσεις και ανατροπές.
Δίδυµοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Η µεγάλη σύνοδος πλανητών στο ζώδιο του Κριού σάς ζητά να αφήσετε πίσω σας οριστικά ανώριµες επιλογές και συµπεριφορές παίρνοντας τη δύναµη στα χέρια σας αλλά και την ευθύνη των αποφάσεών σας. Η έντονη αυτή περίοδος θα στεφθεί µε επιτυχία µόνο αν σταθείτε αντάξιοι των προκλήσεων και πάψετε να κρύβεστε πίσω από αναχρονιστικά σενάρια και επιλογές.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Μια µεγάλη σύνοδος πλανητών στο ζώδιο του Κριού σε δύσκολη όψη µε το ζώδιό σας αλλά και η όψη Ποσειδώνα - Χείρωνα, θα σας φέρουν αντιµέτωπους µε ανατροπές σε κάθε τοµέα µε στόχο να αφήσετε πίσω αδιέξοδες καταστάσεις και επιλογές που δεν έχουν µέλλον. Αποφύγετε κινήσεις πανικού και χειριστείτε µε διορατικότητα ζητήµατα οικονοµικά, επαγγελµατικά, νοµικών διαδικασιών, αλλά και υγείας.
Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Η µεγάλη σύνοδος πλανητών στο ζώδιο του Κριού σάς εφιστά την προσοχή _ αν και λειτουργεί θετικά προς το ζώδιό σας _ σε ανατροπές στον προσωπικό και επαγγελµατικό τοµέα αλλά και σε πρακτικά θέµατα. Χειριστείτε µε αληθινή δύναµη ζητήµατα µε ανωτέρους και συνεργάτες σας, στρέφοντας υπέρ σας αποκαλύψεις και ανατροπές.

Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Χειριστείτε σήµερα µε τον Ερµή ανάδροµο µε ιδιαίτερη προσοχή επικοινωνιακά θέµατα στον επαγγελµατικό αλλά και προσωπικό τοµέα, διατηρώντας την ψυχραιµία σας χωρίς να υποχωρείτε και δείχνοντας τη δύναµή σας εκεί όπου χρειάζεται. Η όψη Σελήνης - Πλούτωνα σας βοηθά να οργανώσετε κάθε παράµετρο σε νοµικές διαδικασίες, οικονοµικά ζητήµατα αλλά και θέµατα σχέσεων.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Ιδιαίτερα προσεκτικοί σάς ζητάει να είστε η µεγάλη σύνοδος πλανητών στο ζώδιο του Κριού σε όψη µε τον Κρόνο στο ζώδιό σας, που φορτίζει υπερβολικά θέµατα σχέσεων και συνεργασίες σας. Ισχυρές ανατροπές, αποκαλύψεις αλλά και αδιέξοδες καταστάσεις µπορούν να αντιµετωπιστούν µόνο µε ψυχραιµία δείχνοντας παράλληλα προσοχή ώστε η δράση να µην κλονίσει την ψυχική και σωµατική σας ισορροπία.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Σηµαντικές επαφές τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελµατικό τοµέα φέρνει η σηµερινή µέρα για εσάς µε στόχο την καλύτερη οργάνωση αλλά και την ισορροπία σχέσεων και συνεργασιών. Απευθυνθείτε µε απόλυτη σαφήνεια και ξεκάθαρη θέση στους συνοµιλητές σας και µην αφήσετε σε καµιά περίπτωση να αιωρούνται θολά σηµεία αν θέλετε να αποφύγετε καθυστερήσεις και ανατροπές.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). Η µεγάλη σύνοδος πλανητών στο ζώδιο του Κριού σάς ωθεί µέσα από ανατροπές και αποκαλύψεις να λάβετε τα µέτρα σας αν θέλετε να στεφθούν µε επιτυχία οι στόχοι σας. Αξιοποιήστε την εύνοια µια πλειάδας πλανητών βάζοντας σε τάξη ζητήµατα της καθηµερινότητας σε κάθε τοµέα, αλλά και εκκρεµότητες του παρελθόντος κλείνοντας οριστικά δυσλειτουργικές καταστάσεις και ανοίγοντας τον δρόµο για τα δώρα του ∆ία.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). Η µεγάλη σύνοδος πλανητών στο ζώδιο του Κριού σε όψη µε τον κυβερνήτη σας Κρόνο δηµιουργεί σηµαντικές αλλαγές, αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσµατα που περιέχουν ένταση κυρίως στον επαγγελµατικό και προσωπικό τοµέα. Στηρίξτε αυτή την έντονη περίοδο τον εαυτό σας, αποφεύγοντας να ολισθήσετε σε αδιέξοδα, διατηρώντας την ψυχική σας ισορροπία όποιες και αν είναι οι συνθήκες.
Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Η όψη Αρη - Ουρανού σάς λέει σήµερα πως ζητήµατα που αφορούν τον επαγγελµατικό και οικονοµικό τοµέα αλλά και την καλύτερη ισορροπία µε τους συνεργάτες σας και τον σύντροφό σας χρειάζονται βαθιές αλλαγές µε γνώµονα την αλήθεια και την προσωπική σας ενδυνάµωση. ∆ώστε ιδιαίτερη προσοχή στο όποιο ρίσκο, ελέγχοντας διεξοδικά τις παραµέτρους και αποφεύγοντας κινήσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Σηµαντικές κινήσεις πρακτικού χαρακτήρα είναι ικανές να αλαφρώσουν υπερφορτισµένες καταστάσεις στον επαγγελµατικό αλλά και προσωπικό τοµέα. Εξυγιάνετε µε τη βοήθεια του Χείρωνα και της Αφροδίτης ζητήµατα που αφορούν την οικογένεια, τη δουλειά ή τον σύντροφό σας, απαλλάσσοντας τον εαυτό σας, τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας από πίεση, ένταση και άγχος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin