Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου 
Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η όψη Σελήνης - Ουρανού χρειάζεται ηρεμία και ψύχραιμη αντιμετώπιση για να αποφύγετε ανατροπές, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον προσωπικό τομέα. Αν σκέφτεστε να θίξετε θέματα που γνωρίζετε ότι περιέχουν πολύ ένταση, κάντε το χωρίς χαρακτηρισμούς και επιθετικότητα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα μετακινήσεων αλλά και υγείας κοντινών σας προσώπων.


Ταύρος  (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις σήμερα, με την Σελήνη και τον Ουρανό σε σύνοδο στο διπλανό σας ζώδιο του Κριού, γιατί οι ρήξεις θα είναι επώδυνες. Αντιμετωπίστε με ουσιαστική δύναμη τα όσα συμβαίνουν, χωρίς κρίσεις αλαζονείας και παρασκηνιακές μεθόδους. Διαχειριστείτε τις προκλήσεις των άλλων με ψυχραιμία.
Δίδυµοι
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). ΚΚαινούργια ελπιδοφόρα ξεκινήματα, αλλά και παλιές προσπάθειες που είχαν παγώσει ή καθυστερούσαν ενεργοποιούνται σταδιακά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς. Η εύνοια του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή, θα σας δώσει πληθώρα ευκαιριών. Σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων, φέρνουν στο φως σημαντικές αλήθειες.
Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Δώστε προσοχή με την όψη Σελήνης - Ουρανού τόσο σε ανατροπές όσο και πιέσεις στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, που σκοπό έχουν να σας αναγκάσουν να δεχθείτε να εφαρμόσετε τα σχέδια των άλλων. Είναι άλλωστε η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε, μάλιστα με τη βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντός σας, σημαντικά ζητήματα που εκκρεμούν.
Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Ο Ουρανός, η Σελήνη, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Δίας από το φιλικό σας ζώδιο του Κριού, σας δίνουν όλη τη δυναμική αλλά και τις ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τους στόχους σήμερα. Αποφύγετε άτομα και καταστάσεις που σας αποσυντονίζουν και κινηθείτε θετικά. Στον συναισθηματικό τομέα, η μέρα κινείται με τους καλυτέρους οιωνούς.
Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Ζητήματα που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό στην επιφάνεια αλλά δεν έχουν αντιμετωπιστεί και αξιολογηθεί, ζητούν από σας οριστική διευθέτηση και ουσιαστική ανάληψη ευθυνών. Ήρθε η ώρα να κλείσουν παλιοί λογαριασμοί σε κάθε τομέα, ώστε να ξεκινήσει μια καινούργια πορεία. Αποφύγετε χαοτικά άτομα και καταστάσεις και εστιάστε ρεαλιστικά και ώριμα στους στόχους σας.
Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου).Η Σελήνη απέναντί σας, σε σύνοδο με τον Ουρανό, φορτίζει αρκετά σήμερα την ατμόσφαιρα. Συναισθηματικές καταστάσεις αλλά και οικονομικά ζητήματα, σας φέρνουν αντιμέτωπους με καταστάσεις που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Κινηθείτε με μέτρο και ακρίβεια και, με την εύνοια της Αφροδίτης, διαμορφώστε στο περιβάλλον σας την αίσθηση εμπιστοσύνης στο πρόσωπό σας.
Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου).Μια νέα περίοδος ανοίγεται μπροστά σας, με πέντε πλανήτες να σας ευνοούν, και θα αποδώσει θετικά μακροπρόθεσμα, αν στηριχθεί σε ρεαλιστικές επιλογές, μακριά από τις δυσλειτουργίες του παρελθόντος. Μην αφήνετε ευκαιρίες να χαθούν στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, παραμένοντας στην χάωση που σας είχαν οδηγήσει πρότερες λάθος επιλογές σας, που αρνούνται να αλλάξουν.
Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου). Έξι πλανήτες στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού σας βοηθούν, μέσω της υποστήριξης συνεργατών αλλά και φιλικών προσώπων, στην υλοποίηση των στόχων σας. Στον προσωπικό τομέα, σημαντικές ευκαιρίες εμφανίζονται και σας θυμίζουν ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις του παρελθόντος και να κλείσετε οριστικά φαύλους κύκλους που σας απορροφούν ενέργεια.
Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα θα χρειαστούν νέα αντιμετώπιση, η οποία απαιτεί από σας να επιδείξετε δύναμη, που να στρέφεται προς την ενδυνάμωσή σας σε απόσταση από θυμούς, παιχνίδια δύναμης και αντιδικίες. Στον συναισθηματικό τομέα, αφήστε πίσω σας σχέσεις που σας απομυζούν και σας πισωγυρίζουν, και ανοιχτείτε σε νέες επιλογές.
Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου).Πέντε πλανήτες από τον φιλικό σας Λέοντα σας δίνουν τη δυνατότητα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα, για μια νέα πορεία επαναδιαπραγματεύσεων, μακριά από τις χαοτικές καταστάσεις της προηγούμενης περιόδου. Ζητήματα σχέσεων θα χρειαστούν αρκετό από τον χρόνο σας.
Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου).Οι αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρετε αυτή την περίοδο, θα είναι πιο πλήρεις αν περιέχουν ίσες ποσότητες λογικής και συναισθήματος. Ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συζητήσεις ανοίγουν τον δρόμο σε σημαντικά θέματα. Κινηθείτε εξετάζοντας προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, αποφεύγοντας σκοπέλους. Στον συναισθηματικό τομέα, προσέξτε μην χάσετε το μέτρο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin