Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 28/04/2011

 
Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές αλλά και περιόδους ηλιοφάνειας κυρίως στο Αιγαίο και τη Βορειοδυτική Ελλάδα περιμένουμε την Πέμπτη 28 Απριλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 9 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 13 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά ανατολικοί – βορειοανατολικοί μέτριοι αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin