Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου 
Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε πολύ πιεσµένοι από διαδοχικά γεγονότα και καταστάσεις. Η σηµερινή µέρα ευνοεί την επαφή µε δικούς σας ανθρώπους και σας δίνει τον χρόνο να ασχοληθείτε περισσότερο µε τον εαυτό σας. Εγκάρδιες συζητήσεις µε αγαπηµένα πρόσωπα αλλάζουν τη διάθεσή σας και σας επαναφορτίζουν. 

Δίδυµοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Η σηµερινή µέρα φέρνει κοντά σας πρόσωπα που θέλουν να σας βοηθήσουν και που αγχώνονται να σας βλέπουν σε σύγχυση. Ακούστε προσεκτικά αυτό που έχουν να σας πουν και συζητήστε µαζί τους µε ανοιχτή καρδιά αυτά που σας απασχολούν. Οι λύσεις που θα προκύψουν θα σας ανακουφίσουν και θα σας δώσουν διεξόδους.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Το γενικό κλίµα της ηµέρας σας δηµιουργεί κυκλοθυµική διάθεση. Από τη µια αισθάνεστε ότι καινούργια πράγµατα ανοίγονται γύρω σας, και µάλιστα µε πολύ καλές προοπτικές, και από την άλλη νιώθετε εγκλωβισµένοι σε καταστάσεις του παρελθόντος.

Συζητήσεις µε πρόσωπα που είναι κοντά σας σάς δίνουν λύσεις.
Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Μια πλειάδα πλανητών από το φιλικό σας ζώδιο του Κριού σάς κινητοποιεί σήµερα σε λύσεις που αφορούν πρακτικά θέµατα που σας απασχολούν έντονα την τελευταία περίοδο. Αν σκέφτεστε κάποια αγορά ή επαγγελµατική εξέλιξη, είναι η κατάλληλη στιγµή να οργανώσετε τον τρόπο που θα την πραγµατοποιήσετε. Συζητήστε το µε κοντινά σας πρόσωπα, θα σας δώσουν σηµαντικές ιδέες.
Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Κρατήστε απόσταση ασφαλείας από όσα προκύπτουν σήµερα και δείχνουν εκ πρώτης δελεαστικά σε κάθε τοµέα, χωρίς όµως να χάσετε τον ενθουσιασµό σας. Σηµαντικοί παράγοντες για την αξιολόγησή τους ακόµα απουσιάζουν, γι’ αυτό µη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, όση και να είναι η έξωθεν πίεση. Κινηθείτε αξιοποιώντας τις ευκαιρίες σοφά και σταθερά.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Σήµερα ανοίξτε τον κύκλο των γνωριµιών σας σε κάθε τοµέα και κινηθείτε µε θετική διάθεση, αποφεύγοντας απλά υπερβολές και εξιδανικεύσεις, τόσο σε οικονοµικό όσο και σε συναισθηµατικό επίπεδο. Πρόσωπα και καταστάσεις που προσεγγίζετε αυτή την περίοδο θα σας ανοίξουν τον δρόµο σε µια νέα πορεία πραγµάτων.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Χειριστείτε µε ψυχραιµία και σταθερότητα οικογενειακές αλλά και προσωπικές σας σχέσεις, θέτοντας ξεκάθαρα τα όριά σας και αποφεύγοντας να φθαρείτε. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε κάποια αγορά, η περίοδος αυτή σας ευνοεί ιδιαίτερα, αρκεί να ελέγξετε προσεκτικά κάθε παράµετρο. Για τους αδέσµευτους, οι ευκαιρίες για νέες γνωριµίες θα χρειαστούν µέτρο και σταθερότητα στα κριτήριά σας.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). Η παρουσία πολλών πλανητών στο ζώδιο του Κριού δηµιουργεί έντονη κινητικότητα για εσάς σε όλους τους τοµείς. Καινούργιοι δρόµοι ανοίγονται στη ζωή σας και νέες γνωριµίες θα σας ανανεώσουν. Επαγγελµατικά, ήρθε η ώρα των ουσιαστικών επιλογών αλλά και ευκαιριών. Αποφύγετε τις παγίδες, µε τη Σελήνη και τον Ποσειδώνα σε δύσκολη όψη.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). Αποφύγετε σήµερα παρασκηνιακές κινήσεις και συζητήσεις που µπορεί να µεταφερθούν διαστρεβλωµένες και να σας εκθέσουν. Οικονοµικά ζητήµατα µπορούν να κινηθούν θετικά, αλλά δώστε προσοχή σε µετακινήσεις, γιατί µπορεί να σας προκαλέσουν άγχος µέσα από ανατροπές και καθυστερήσεις. Αποφύγετε συζητήσεις που περιέχουν αντιπαλότητα µε τον σύντροφό σας.
Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Με πέντε πλανήτες να σας ευνοούν από τον Κριό, φίλοι και συνεργάτες διάκεινται σήµερα θετικά απέναντι σε ζητήµατα που σας απασχολούν, δίνοντάς σας βοήθεια και συναισθηµατική υποστήριξη. Αποφύγετε να δώσετε εύκολες υποσχέσεις ή να υπερεκτιµήσετε καταστάσεις. Στον συναισθηµατικό τοµέα, έχετε την τιµητική σας, αλλά αποφύγετε µπερδεµένες καταστάσεις.
Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Η σηµερινή µέρα, µε τη Σελήνη στο ζώδιό σας, θα είναι γεµάτη κοινωνικότητα και συζητήσεις. Η επαφή σας µε αγαπηµένα πρόσωπα σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα όσα συµβαίνουν στη ζωή σας. Αποφύγετε επίπονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, µε την όψη Σελήνης - Ουρανού, και χειριστείτε προσεκτικά τις συναισθηµατικές σας σχέσεις.

Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Γεγονότα, τόσο στις σχέσεις όσο και στον επαγγελµατικό και οικονοµικό τοµέα, που είχαν παγώσει το προηγούµενο διάστηµα, δηµιουργώντας ανασφάλεια στο να κινηθείτε, ξεκαθαρίζουν. Σηµαντικές αλήθειες βγαίνουν στο προσκήνιο, µε πέντε πλανήτες στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας σηµαντικές ευκαιρίες αλλά και ψυχικό σθένος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin