Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 19 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Σκότωσαν 23χρονη ενώ μιλούσε σε webcam με τον φίλο της!

 

Ο φίλος της έβλεπε από την κάμερα την κοπέλα να παλεύει με τον άγνωστο δολοφόνο και αυτός να προσπαθεί να την πνίξει. Μετά από ώρες βρέθηκε νεκρή.

Όλα έγιναν στο Τορόντο του Καναδά. Η 23χρονη Κουίαν Λιου από το Πεκίνο πήγε στον Καναδά για να σπουδάσει. Όμως η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι.
 
Την Παρασκευή το πρωί μιλούσε μέσω webcam με τον φίλο της στην Κίνα. Ξαφνικά, όπως είπε ο φίλος της, άκουσε την πόρτα να χτυπάει και ήταν ένας άνδρας που της ζητούσε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο της για κάτι επείγον. Εκείνη του είπε να πάρει τηλέφωνο όταν ξαφνικά της επιτέθηκε και άρχισε να παλεύει μαζί της. Όλα αυτά γίνονταν μπροστά στα μάτια του φίλου της, που έβλεπε την όλη σκηνή από τον υπολογιστή του.
 
Για αρκετά λεπτά η Λιου και ο δράστης πάλευαν στο διαμέρισμα όμως μετά ο δράστης φαίνεται πως είδε ότι η κάμερα ήταν ανοιχτή και έκλεισε το λαπτοπ.
 
Τότε ο φίλος στην Κίνα άρχισε να ψάχνει τρόπο να βρει τι γίνεται. Προσπαθούσε να την πάρει τηλέφωνο αλλά τίποτα. Μετά από δέκα ώρες κατάφερε να ενημερώσει έναν γνωστό του στο Τορόντο και αυτός την αστυνομία όπου έφτασε στο διαμέρισμα της Λιού. Εκεί βρήκαν το άψυχο κορμί της ενώ από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο υπολογιστής της έλειπε.
 
Οι αρχές ερευνούν τα αίτια του θανάτου της καθώς δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη από τι πέθανε ενώ όπως είπαν δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση. Ο νεαρός φίλος της δεν αναγνώρισε τον δράστη ενώ οι άτυχοι γονείς της πήγαν αμέσως στον Καναδά. Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο κοριτσάκι τους και ζητούν από την αστυνομία να βρει τον δράστη.
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin