Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 19 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 
Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Σήµερα η όψη Ερµή - Aρη σάς εφιστά την προσοχή σε ανατροπές και εκρηκτικές συµπεριφορές στον τοµέα των σχέσεων και των συνεργασιών, που θα απαιτήσουν ελεγχόµενες αντιδράσεις από εσάς. Δώστε προσοχή σε κάθε σας κίνηση και µην εµπλακείτε σε καµία περίπτωση σε µπερδεµένες καταστάσεις. Χειριστείτε προσεκτικά συµβόλαια και νοµικές διαδικασίες. Αν είναι δυνατόν, αναβάλλετέ τα για αργότερα.

Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Στον επαγγελµατικό και οικονοµικό τοµέα, θα κληθείτε να αντιµετωπίσετε καταστάσεις έντασης που θα χρειαστούν ξεκάθαρες αποφάσεις και άµεσες κινήσεις για να αποδώσουν θετικά. Η φόρτιση της Πανσελήνου από τον Σκορπιό σε συνδυασµό µε τις δύσκολες όψεις του Ηλιου και του ανάδροµου Ερµή, σας εφιστούν την προσοχή σε παλιές εκκρεµότητες, τόσο στον συναισθηµατικό όσο και στον ψυχολογικό τοµέα, που δεν έχουν λυθεί και αναπαράγονται.
Δίδυµοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Οι όψεις του Αρη µε τον Ερµή φέρνουν σήµερα στο προσκήνιο σηµαντικά ξεκαθαρίσµατα στον επαγγελµατικό και προσωπικό σας τοµέα. Κλείστε τα θέµατα που θα προκύψουν αρµονικά, αποφεύγοντας παιχνίδια δύναµης και συγκρούσεις µε πρόσωπα εξουσίας. Αποφύγετε επίσης ευκαιρίες - παγίδες, διερευνώντας κάθε παράµετρό τους.
Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Η δύσκολη όψη Ερµή - Αρη σάς εφιστά την προσοχή σε διαµάχες στον τοµέα των σχέσεων και της επικοινωνίας, που εύκολα µπορούν να σας αποδιοργανώσουν και στον επαγγελµατικό και προσωπικό τοµέα. Διαχειριστείτε µε την εύνοια της Σελήνης και της Αφροδίτης τα παραπάνω ζητήµατα και αξιοποιήστε µε τον καλύτερο τρόπο τη θετική πρόθεση προσώπων που σας αγαπούν και θέλουν να σας στηρίξουν.

Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Γεµάτη ανακατατάξεις είναι αυτή η περίοδος για εσάς. Η εύνοια της µεγάλης συνόδου στον φιλικό σας Κριό και η συµµετοχή του Ουρανού και του Δία σε αυτή δείχνει ότι έφτασε η ώρα για ουσιαστικές, βαθιές αλλαγές ζωής, τόσο στον επαγγελµατικό και κοινωνικό, όσο και στον προσωπικό σας τοµέα. Δώστε προσοχή σε υπερβολές αλλά και σε θέµατα σωµατικής και ψυχικής υγείας.
Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Η παρουσία της Αφροδίτης απέναντί σας δείχνει ότι είναι η στιγµή για σηµαντικές διαφοροποιήσεις, τόσο στον οικογενειακό και συναισθηµατικό, όσο και στον οικονοµικό σας τοµέα. Αφιερώστε τη σηµερινή ηµέρα περισσότερο στον σύντροφό σας και σε πρόσωπα που νιώθετε ότι έχετε παραµελήσει το τελευταίο διάστηµα. Ο Ερµής σε όψη µε τον Αρη σάς εφιστά την προσοχή στον τοµέα της επικοινωνίας.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Πλειάδα πλανητών απέναντί σας φορτίζουν δυναµικά το κλίµα της σηµερινής ηµέρας, τόσο στον συναισθηµατικό τοµέα όσο και στην οργάνωση επαγγελµατικών σας στόχων. Εστιάστε σε εποικοδοµητικές συζητήσεις και δώστε και πάρτε ασφάλεια και αγάπη. Με τον Αρη σε όψη µε τον Ερµή, αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις σε κάθε τοµέα.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Οι ευµενείς όψεις της Αφροδίτης µε τη Σελήνη στο ζώδιό σας, σας πριµοδοτούν µε θετικά δεδοµένα που προοιωνίζουν ευχάριστες και δηµιουργικές καταστάσεις, τόσο στον επαγγελµατικό και οικονοµικό όσο και στον φιλικό σας τοµέα. Παρ’ όλα αυτά, µην παρασυρθείτε σε αντιπαραθέσεις σχετικά µε διαφωνίες σε προσωπικές σας σχέσεις και άλλες συνεργασίες.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου - 21 Δεκεµβρίου). Επαφές µε κοντινά σας πρόσωπα και συζητήσεις γύρω από θέµατα που σας απασχολούν, προάγουν σήµερα λύσεις αλλά και την ανακούφισή σας. Στον συναισθηµατικό και οικογενειακό τοµέα, αποφύγετε εντάσεις µε πρόσωπα που βρίσκονται σε πίεση αυτή την περίοδο. Οι δεσµευµένοι φίλοι του ζωδίου θα χρειαστεί να βρουν εκ νέου ισορροπίες, εξελίσσοντας τον εαυτό τους αλλά και τη σχέσης τους.

Αιγόκερως
(22 Δεκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). Επαγγελµατικά αλλά και οικονοµικά θέµατα θα σας απασχολήσουν αρκετά σήµερα µε την όψη Ερµή - Αρη, δηµιουργώντας αλλαγές και πίεση στο πρόγραµµά σας. Αποφύγετε πρόχειρους χειρισµούς, γιατί ό,τι δεν αντιµετωπιστεί ουσιαστικά, θα σας αγχώσει πάλι άµεσα. Θέµατα σχέσεων θα χρειαστούν επίσης προσεκτική διαχείριση σε όλα τα επίπεδα, ώστε να αποφύγετε εντάσεις µε κοντινά σας πρόσωπα.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Αποφύγετε σήµερα υπερβολές και παιχνίδια εξουσίας στον οικογενειακό και τον συναισθηµατικό σας τοµέα, και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ερωτικές σχέσεις που είναι µπερδεµένες. Ο Ερµής µε τον Αρη σάς δίνουν τη δυνατότητα να ανατρέψετε µε δυναµικό τρόπο καταστάσεις που λειτουργούν πιεστικά για σας σε κάθε τοµέα.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Η θετική όψη της Σελήνης µε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας ωθεί σήµερα να δώσετε και να πάρετε αγάπη στις σχέσεις σας µε κοντινά σας πρόσωπα. Ανοιχτείτε και µιλήστε για όσα σας απασχολούν, ζητώντας και προσφέροντας στήριξη και στις οικογενειακές σας σχέσεις. Η ηµέρα επίσης ευνοεί τον ερωτικό τοµέα, τόσο για τους δεσµευµένους όσο και για τους αδέσµευτους φίλους του ζωδίου.


    

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin