Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 19 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Σλοβενία: Κατασχέθηκε φορτίο 105 κιλών κοκαΐνης

Σλοβενία: Κατασχέθηκε φορτίο 105 κιλών κοκαΐνης 

Η σλοβενική αστυνομία, σε συνεργασία με τις αστυνομικές δυνάμεις της Κροατίας, της Αυστρίας και της Γερμανίας, κατέσχεσε φορτίο 105 κιλών κοκαΐνης, στα σύνορα με την Κροατία. Η αξία των ναρκωτικών υπολογίζεται σε 3,9 εκ. ευρώ.
Ο επικεφαλής της εγκληματολογικής υπηρεσίας της σλοβενικής αστυνομίας, Γιούρι Φέρμε, δήλωσε ότι ένα μέρος του φορτίου, λόγω της μεγάλης ποσότητας, θα κατέληγε και στη Σλοβενία.

Μέλη της σλοβενικής αστυνομίας συνέλαβαν, στις 12 Απριλίου, στην πόλη Μπρέζιτσε, στη μεθόριο Σλοβενίας-Κροατίας, τρεις Κροάτες που εμπλέκονται στην υπόθεση και αναμένεται να απελαθούν από τη Σλοβενία.
Η διεθνής αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία "Spiderweb", με στόχο την εξάρθρωση του κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών, τέθηκε σε εκκίνηση από την κροατική αστυνομία, η οποία μέχρι στιγμής έχει ασκήσει διώξεις σε βάρος επτά ατόμων, δύο από τα οποία συνελήφθησαν από τις αυστριακές αρχές.
Το φορτίο έφθασε στην Ευρώπη με ιδιωτικό αεροπλάνο από τη νότια Αμερική, μέσω Δομινικανής Δημοκρατίας, Γαλλίας, Γερμανίας και από εκεί μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο μέσω της Αυστρίας και της Σλοβενίας, με τελικό προορισμό την Κροατία.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin