Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 1 Απριλίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 1 Απριλίου 
Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Καλό µήνα. Μια πλειάδα πλανητών στο ζώδιό σας σας ωθεί να συνειδητοποιήστε πως έχετε ελάχιστες δυνατότητες να µεταβάλλετε τα συναισθήµατα και τις απόψεις των άλλων. Οσο και αν αναλώνεστε να τους αλλάξετε, το έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι, είναι µάταιο. ∆ιαχειριστείτε προσεκτικά τον χρόνο και την ενέργειά σας, µην ενδίδοντας ούτε σε οικονοµικές καταχρήσεις. Εστιάστε στον εαυτό σας και δράστε πρωτογενώς.

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Καλό µήνα. Αποφύγετε ανταγωνισµούς και σενάρια επιβολής στον επαγγελµατικό, προσωπικό και οικογενειακό τοµέα σήµερα και βρείτε τρόπους να λειτουργήσετε αρµονικά, µε ουσιαστική δύναµη, µακριά από συναισθηµατικές και οικονοµικές διαρροές. Στηριχθείτε σε όσους θέλουν την ουσιαστική εξέλιξή σας και διαφοροποιήστε χωρίς ένταση τη θέση σας από πρόσωπα που έχουν την ανάγκη να είστε αδύναµοι, επαναπροσδιορίζοντας τους στόχους σας µε βάση τα δικά σας θέλω.
Δίδυµοι
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Καλό µήνα. Αποφύγετε µπερδέµατα και ασαφείς καταστάσεις στον επαγγελµατικό σας τοµέα σήµερα, µε τον κυβερνήτη σας Ερµή ανάδροµο. ∆είτε ξεκάθαρα την κατάσταση ως έχει, παίρνοντας ψύχραιµα τις αποφάσεις σας. Οριοθετήστε µε τη Σελήνη και την Αφροδίτη σε δύσκολη όψη την κυκλοθυµική σας διάθεση και µην παρεκτραπείτε σε συναισθηµατικά ακραίες και κυρίως ανώριµες συµπεριφορές.
Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Καλό µήνα. Σήµερα, µε την όψη της Σελήνης που σας κυβερνά µε τον Αρη και µια πλειάδα πλανητών στον Κριό, προσέξτε τη συµπεριφορά σας, διότι υπάρχει περίπτωση να είστε παρορµητικοί, να ρισκάρετε επιπόλαια και να έχετε σιγουριά για πράγµατα που στην ουσία δεν γνωρίζετε καλά. Ο Κρόνος και ∆ίας σάς δίνουν τη δυνατότητα και το µέτρο να ξεπεράσετε τα εµπόδια που σας παρουσιάζονται.

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Καλό µήνα. Θετικές όψεις σάς ανοίγουν τον δρόµο σε θέµατα σχέσεων, προσωπικές και επαγγελµατικές σας επιδιώξεις. Η παρουσία του ∆ία και του Ηλιου στον φιλικό σας Κριό δείχνει ότι πρόσωπα του περιβάλλοντος σας στηρίζουν κι αυτό σας δηµιουργεί ασφάλεια και ηρεµία. Παρ’ όλα αυτά, κρατήστε το µέτρο σε συζητήσεις που προκύπτουν και αφορούν οικονοµικές και διαπροσωπικές σας συναλλαγές.
Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Καλό µήνα. ∆ιαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και συνεργασίες, ειδικά µε γυναικεία πρόσωπα, ενδέχεται να σας πιέσουν, γι’ αυτό µη δώσετε λαβές για σχόλια γύρω από το άτοµό σας. Με την όψη της Σελήνης, τον Αρη και τον Ερµή ανάδροµο, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιµία σας και να αναλάβετε την ευθύνη των εκκρεµοτήτων σας για να µη συγκρουστείτε µε τους εµπλεκόµενους σε αυτές.
Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Καλό µήνα. Θετικές όψεις σάς δίνουν έντονη κινητικότητα και σας δραστηριοποιούν µέσα από συζητήσεις και επαφές τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελµατικό τοµέα. Κινηθείτε µε προσοχή και αποφύγετε τις παρασκηνιακές κινήσεις αλλά και τις βιαστικές αποφάσεις όσον αφορά θέµατα που ακόµη είναι ανώριµα µέσα σας και δεν τα έχετε διευθετήσει. Ασχοληθείτε πιο επισταµένα µε αυτά τώρα, µε τον Ερµή σε ανάδροµη πορεία, και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αποφασίσει.
Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). Καλό µήνα. Η όψη Σελήνης - Κρόνου σας κινητοποιεί µέσα από διεκδικήσεις τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον συναισθηµατικό τοµέα, δίνοντάς σας και τη διάθεση και τις ευκαιρίες να διευθετήσετε τα θέµατα που σας απασχολούν. Παρ’ όλα αυτά, µη ρισκάρετε εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι γι’ αυτό. Κινηθείτε αποφεύγοντας σκοπέλους και παγίδες. Η όψη Κρόνου - ∆ία σας βοηθά να µη χάνετε την αίσθηση του µέτρου και να µην αποδιοργανώνεστε.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου). Καλό µήνα. Η δυσµενής όψη της Σελήνης και του Αρη σας εφιστά την προσοχή σε συζητήσεις που οδηγούνται σε συγκρούσεις µέσα από συναισθητικές υπερβολές. Η όψη Κρόνου - ∆ία δείχνει ότι µια πιο ώριµη και συνεπή αντιµετώπιση των ευθυνών σας, κυρίως απέναντι στον εαυτό σας, είναι ο µόνος τρόπος για να σας παρουσιαστούν οι λύσεις που θα σας βγάλουν από τη ένταση της τελευταίας περιόδου.
Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Καλό µήνα. Μια πλειάδα πλανητών από τον Κριό τόσο σήµερα και αύριο όσο και το Σαββατοκύριακο που έρχεται σας εφιστούν την προσοχή σε διενέξεις που αφορούν συναισθηµατικές και επαγγελµατικές σας ευθύνες. Ρίξτε το βάρος σε καινούργιες δραστηριότητες που ανοίγονται για σας αυτή την περίοδο και µπορούν να υλοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Αντιµετωπίστε ό,τι προκύψει µε καλή θέληση και διάθεση επίλυσης, αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια.
Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Καλό µήνα. Μια πλειάδα πλανητών από τον Κριό σας βοηθά να κρατήσετε ισορροπίες και να οραµατιστείτε µια νέα τάξη πραγµάτων, δείχνοντας ότι έχετε θετική διάθεση ότι οι επαφές σας στον επαγγελµατικό και προσωπικό τοµέα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Η αίσθηση ότι οι άλλοι σας καταλαβαίνουν και σας υποστηρίζουν σας τονώνει συναισθηµατικά. ∆ώστε προσοχή σε υποθέσεις του οικονοµικού τοµέα.
Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Καλό µήνα. Η Σελήνη σε όψη µε τον Αρη στο ζώδιό σας σας καλούν να κάνετε ψύχραιµη διαχείριση σήµερα, τόσο στον επαγγελµατικό και οικονοµικό όσο και στον προσωπικό και συναισθηµατικό τοµέα. Ειδικά στον εργασιακό σας χώρο, αποφύγετε να κινηθείτε µέσα από οργή, θυµό και εγωισµό, χρεώνοντας έτσι στον εαυτό σας λάθος συµπεριφορές και κάνοντας το δίκιο σας άδικο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin