Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 5 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 05/04/2011

Κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι, κυρίως σε ορεινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε την Τρίτη 5 Απριλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 22 στη Δυτική Ελλάδα, από 6 έως 23 - 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 19 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και στα νοτιοανατολικά τμήματα ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 - 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας τις απογευματινές – βραδινές ώρες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πιθανόν πρόσκαιρα ισχυροί.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin