Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Η φωνή των James επιστρέφει στην Ελλάδα

 

O Tim Booth, frontman των James, επισκέπτεται ξανά την Ελλάδα για τρεις συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Όσοι παρευρέθηκαν στις συναυλίες που είχε δώσει ο Tim Booth σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, έχουν να λένε για μοναδικές στιγμές στη συναυλιακή ιστορία της χώρας: δύο ασφυκτικά sold out, το κοινό να τραγουδάει όλους τους στίχους και ο Tim Booth να μην το πιστεύει, ενώ κοπέλες περίμεναν επί ώρες στον συναυλιακό χώρο για να του μιλήσουν.


Από το 2007 και έπειτα, όταν οι James άρχισαν να μας επισκέπτονται εκ νέου για συναυλίες, το πάθος ανάμεσα στο ελληνικό κοινό και τον Tim Booth έχει γιγαντωθεί: η προσωπικότητα, η φωνή και η σκηνική παρουσία του έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην προσέλευση δεκάδων χιλιάδων θεατών στις συναυλίες τους σε όλη την Ελλάδα.
Τον προσεχή Μάιο, ο Tim Booth θα περιοδεύσει μόνος σε Θεσσαλονίκη (6 Μαΐου, Principal), Αθήνα (7 Μαΐου, Ιερά Οδός) και Πάτρα (8 Μαΐου, Ακτή Δυμαιων).
Οι συναυλίες ακολουθούν την κυκλοφορία του νέου του, τρίτου κατά σειρά, solo δίσκου, «Love Life», ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου. Το setlist της solo περιοδείας του θα περιλαμβάνει τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα του, τόσο ως solo καλλιτέχνη αλλά και ως τραγουδιστή των James.
Πληροφορίες: 210 9611118, προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης, 30 ευρώ στο www.ticketarena.gr , Public, Tickethouse, Metropolis, 35 ευρώ την ημέρα της συναυλίας, για τη συναυλία της Αθήνας, 30 ευρώ στο www.ticketarena.gr , Public, Tickethouse, 38 ευρώ την ημέρα της συναυλίας, για τη συναυλία της Πάτρας, www.ticketarena.gr , τα πρώτα 200 εισιτήρια 20 ευρώ, τα επόμενα 600 εισιτήρια 25 ευρώ και τα επόμενα 200 εισιτήρια 30 ευρώ, επίσης, στο Musical, Discover, Ευοί Ευάν, Δίηχο και στον MOJO Radio, την ημέρα της συναυλίας 35 ευρώ.

 πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin