Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Bookcrossing στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αθήνας

 

Θέλετε να ανανεώσετε τη βιβλιοθήκη σας και να διευρύνετε τους αναγνωστικούς σας ορίζοντες; Η λύση είναι απλή και φτηνή: ανταλλάξτε βιβλία και μπείτε σε μια δυναμική κοινότητα βιβλιοφάγων.

Η ομάδα atenistas, με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει ένα βιβλιοφιλικό χάπενινγκ το Σάββατο 26 Μαρτίου από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αθήνας. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ανταλλάξουν τα βιβλία τους, να ενισχύσουν με εκδόσεις τη βιβλιοθήκη των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και με την ευκαιρία να εγγραφούν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Παρούσα θα είναι και η κοινότητα των Ελλήνων Bookcrossers που αντί να αφήνουν τα βιβλία να πιάνουν σκόνη στα ράφια τα «απελευθερώνουν» για να βρουν νέους αναγνώστες. 

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν και δύο γνωστοί συγγραφείς που εμπνέονται από τη γκρίζα Αθήνα μας, ο Νίκος Βατόπουλος και η Άρτεμις Σκουμπουρδή (στις 14:00). Μπορεί να προσθέσει κανείς στα παραπάνω το ενδεχόμενο να κάνει νέους φίλους ή να βρει τον έρωτα της ζωής του με αφορμή ένα βιβλίο. Όσοι μείνετε λοιπόν το τριήμερο στην Αθήνα φροντίστε να περάσετε καλά. Προσοχή: αν θέλετε να εγγραφείτε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη μην ξεχάσετε την ταυτότητά σας και έναν λογαριασμό (σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, ή ΔΕΗ). Η πρόσβαση στη βιβλιοθήκη; Πανεύκολη! Στο Μετρό Στ. Λαρίσης, ακριβώς απέναντι από τον Σταθμό του ΟΣΕ κι αριστερά, το κτήριο στη γωνία της οδού Δομοκού.
Πληροφορίες: Bookcrossing από την ομάδα atenistas στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αθήνας, το Σάββατο 26 Μαρτίου από τις 12:00-16:00.

 πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin