Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Ο κοντύτερος άνθρωπος στον κόσμο

 
Φαίνεται πως μερικές φορές ο θεός δεν δίνει σε όλους τα ίδια χαρίσματα ή καλύτερα τουλάχιστον τα βασικά...Φυσικά λόγος γίνεται για έναν 17χρονο αγόρι που έχει ύψος μόλις 55 εκατοστά και κατέχει τον τίτλο του πιο κοντού ανθρώπου στην γη.
Το έφηβο αγόρι από την στιγμή που είδε το πρώτο φως, έπειτα από την γέννηση του δεν έχει ψηλώσει καθόλου και όπως λέμε είναι κολλημένο στα 55 εκατοστά, δεκαεπτά σχεδόν χρόνια.
Όπως λέει ο ίδιος "με πειράζει μερικές φορές που είμαι τόσο κοντός αλλά πλέον το έχω συνηθίσει, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Τουλάχιστον έχω αποκτήσει ένα ρεκόρ, αυτό του κοντύτερου ανθρώπου στον κόσμο σε τέτοια ηλικία, κάτι είναι και αυτό, προσθέτει.
Η μητέρα τονίζει πως είναι πολύ επικίνδυνο να μένει μόνος του για πολλές ώρες διότι υπάρχει περίπτωση να πέσει λόγω της αστάθειας που έχει στα πόδια του.
Παρά το μέγεθος του, ο μεγάλος-μικρός έχει την όρεξη και την διάθεση να παίζει και με τα άλλα παιδιά, να ζωγραφίζει, να τρέχει αλλά όλα με την συχνή επίβλεψη των γονιών του.
Επιπρόσθετα οι γιατροί είχαν πει στους γονείς του αγοριού να του δώσουν κάποιες βιταμίνες, ώστε το παιδί να πάρει κάποιους πόντους αλλά τα οικονομικά της οικογένειας αδυνατούσαν να το πραγματοποιήσουν.
Τέλος το άτυπο αυτό ρεκόρ του δόθηκε πριν μια βδομάδα διότι απεβίωσε στην Κίνα ένα αγόρι ηλικίας 21 ετών το οποίο είχε ύψος 71 εκατοστά. Αντίθετα η κοντύτερη γυναίκα στον κόσμο είναι η Τουρκάλα, Xatice Kocaman με ύψος  66 εκατοστά και βάρος 7 κιλά μόλις, σε ηλικία 28 ετών.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin