Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Ραδιενεργό νέφος από την Φουκοσίμα στην Ελλάδα

Ραδιενεργό νέφος από την Φουκοσίμα στην Ελλάδα 
Ραδιενεργό νέφος αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκοσίμα, την ώρα που εντοπίστηκε ραδιενέργεια σε γάλα, λαχανικά και νερό του Τόκιο!!!!

Το νέφος που αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ίσως και σήμερα, όπως ενημέρωσαν οι επιστήμονες Δημόκριτου και Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας την Βουλή, δεν πρέπει να μας ανησυχεί και αυτό γιατί οι ποσότητες ραδιενέργειας έχουν ήδη εξασθενήσει…

Εντωμεταξύ, τραγική είναι η κατάσταση στο Τόκιο καθώς το νερό του δικτύου ηλεκτροδότησης στην επαρχία Σαϊτάμα κρίθηκε ακατάλληλο για τα βρέφη με αποτέλεσμα στα σούπερ μάρκετ να γίνεται πανικός για ένα μπουκαλάκι εμφιαλωμένο νερό! Πολλοί από αυτούς που έσπευσαν να αγοράσουν δεν πρόλαβαν και, έτσι, οι αρχές άρχισαν να διανέμουν συγκεκριμένο αριθμό φιαλών ανά οικογένεια.

Οι επιστήμονες-ήρωες της Φουκοσίμα από μεριά τους, κάνουν τα πάντα, παίζοντας κορόνα-γράμματα τη ζωή τους, προκειμένου να συγκρατήσουν τη διαρροή ραδιενεργού ακτινοβολίας στον κατεστραμμένο από το τσουνάμι πυρηνικό σταθμό. 

Με τον εφιάλτη της ραδιενέργειας να σκορπά πανικό σε όλο τον κόσμο, η Σιγκαπούρη αποφάσισε να αναστείλει τις εισαγωγές γάλατος, κρέατοςκαι γενικότερα προϊόντων που προέρχονται από περιοχές κοντά στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα.

Εντωμεταξύ, ενώ οι μετασεισμοί δεν έχουν σταματήσει με τον πιο πρόσφατο να σημειώνεται την Τετάρτη (6 ρίχτερ) ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται… τους 9.700 έφτασαν επισήμως οι νεκροί, ενώ στους 16.500 ανήλθαν οι αγνοούμενοι.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin