Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Μουσικά Νέα...

Remix album από τους Depeche Mode! 

Remix album από τους Depeche Mode!

Depeche Mode θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο ένα remix album με τίτλο “Remixes 2:81-11” που είναι το follow-up της remixed κυκλοφορίας με τίτλο “Remixes:81-04”.
Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχον κάνει remixes σε κλασσικά hits των Depeche Mode είναι και οι UNKLE, Eric Prydz, Royksopp, Peter Bjorn And John αλλά και ο πρώην  DM-Alan Wilder.
To “Remixes 2” θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου ως μονό και τριπλό cd. Reach out and touch faith!


Oι Radiohead κυκλοφορούν την δική τους εφημερίδα!


Oι Radiohead κυκλοφορούν την δική τους εφημερίδα!

Από σήμερα το πρωί κυκλοφορεί η free press εφημερίδα των Radiohead, με τίτλο “The Universal Sigh” που συμπίπτει με την physical (cd-vinyl) κυκλοφορία του album “The King Of Limbs” στην Αγγλία.
  Λεπτομέρειες για τα σημεία παραλαβής της πρώτης γραπτής απόπειρας των Radiohead δίνονται από το site Τheuniversalsigh.com όπου επίσης μπορείτε και να δείτε τους πρώτους τυχερούς fans που απέκτησαν αυτή την -περιορισμένης έκδοσης- εφημερίδα.
Επίσης, σε άλλα Radiohead news, το συγκρότημα συμπεριέλαβε στις «ευχαριστίες» του album και την ηθοποιό…Drew Barrymore, κάνοντας πολλούς fans να πιστεύουν ότι τα τραγούδια του “King Of Limbs” ηχογραφήθηκαν στο σπίτι της γνωστής ηθοποιού! Mήπως γράφει και στην εφημερίδα η Drew

 Katy Perry σε συσκευασία latex!

Katy Perry σε συσκευασία latex!

H Katy Perry είναι μια από τις λίγες pop τραγουδίστριες που δεν φοβάται να αναδείξει τις πλούσιες καμπύλες της, κατά την διάρκεια των συναυλιών της, αλλά και των videos όπου εμφανίζεται.
Σίγουρα οι φωνητικές της ικανότητες δεν έχουν συγκλονίσει κανένα, αλλά ο αυτοσαρκασμός, η ειλικρίνεια και η straight σεξουαλικότητα της, είναι κάποια από τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει. Ακόμα αναρωτιόμαστε πως ο Russell Brandμε ένα..hobby. Ακολουθεί η Katy Perry σε συσκευασία latex! αποφάσισε να ανταλλάξει τα συζυγικά του καθήκοντα 

 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin