Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon "Τι σκέφτεται κάθε άνδρας εκτός από το σεξ"

 

Με αυτό τον τίτλο το βιβλίο αυτό έγινε μπεστ σέλερ ξεπερνώντας ακόμη και σε πωλήσεις τον Χάρι Πότερ και τον Κώδικα Ντα βίντσι. Και τι λέει μέσα;
Απολύτως τίποτα! Τι εννοούμε;
Ξεπερνώντας τις πωλήσεις του Χάρυ Πότερ και του Κώδικα Νταβίνσι το βιβλίο με τίτλο «Τι σκέφτεται κάθε άνδρας πέρα από το σεξ» έχει φθάσει στο νούμερο 744 των μπέστ σέλερ του Αμαζον.

Το βιβλίο υποστηρίζει ότι αποκαλύπτει τα «μυστήρια» του αρσενικού μυαλού, και εξετάζει τα τι σκέφτεται κάθε αρσενικό, εντούτοις, κάθε μια από τις 200 σελίδες είναι απολύτως κενή!
Το αξιοσημείωτο είναι όμως ότι το βιβλίο έχει προκαλέσει αγοραστική φρενίτιδα ενώ έχει γίνει “must” στις βρετανικές πανεπιστημιουπόλεις με τους σπουδαστές και κυρίως τις φοιτήτριες να το χρησιμοποιούν αντί τετραδίου για να κρατούν σημειώσεις από τις διαλέξεις που παρακολουθούν.
«Όταν το βιβλίο δημοσιεύθηκε δεν φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα φτάσει σε πωλήσεις τον Harry Potter. Αλλά οι σπουδαστές της Μεγάλης Βρετανίας φαίνεται να αντιμετωπίζουν το βιβλίο σαν «μαγικό». Και ποιος είμαι εγώ για να το διαψεύσω;» δηλώνει ο συντάκτης του Prof Simove και διευκρινίζει ότι το «πόνημα» είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και διαλογισμού…
«Μετά από πολλά έτη σκληρής δουλειάς τελικά πραγματοποίησα ότι τα άτομα σκέφτονται απολύτως τίποτα εκτός από το σεξ. Ήταν ένα συγκλονιστικό συμπέρασμα και συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος έπρεπε να ενημερωθεί» σημειώνει.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin