Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Τι λένε τα ζώδια για τον Μάρτιο;


Η πολυαστρία πλανητών μέσα στον 12ο οίκο αυξάνει τη διαίσθηση και σας προτρέπει να κατευνάσετε τις όποιες ανησυχίες. Η Σελήνη δίνει έμφαση στην κοινωνική σας ζωή κάνοντάς σας πιο ευδιάθετους. Αισθηματικά, οι προσπάθειες να παραμείνετε ...φρόνιμοι μάλλον θα πέσουν στον βρόντο, διότι ο Δίας στο ζώδιο σας δεν συναινεί. Οι γεννημένοι το πρώτο πενθήμερο προσέχετε τα οικονομικά σας και διεκδικήστε το κάτι παραπάνω στα αισθηματικά.


Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα νιώσετε πως είναι καλό να δώσετε ένα τίμιο και καθαρό αγώνα σε θέματα που σχετίζονται με τα αισθηματικά σας. Η Σελήνη μέσα από τον Υδροχόο σας δημιουργεί μια ευχάριστη αναστάτωση και σας οδηγεί να κάνετε πράγματα που δεν φανταζόσασταν ποτέ. Οι γεννημένοι 2 με 5 Μαΐου είναι απαραίτητο να προετοιμαστείτε εργασιακά για ένα βήμα πιο πέρα στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.



Η Σελήνη από τον Υδροχόο έρχεται να «συμμαζέψει» κάπως τον αποσυντονισμό που σας προκαλούν οι πλανήτες μέσα από τους Ιχθύες. Στον επικοινωνιακό τομέα η εκκεντρική Σελήνη θα σας βοηθήσει με πρωτότυπους τρόπους να εκμαιεύσετε πληροφορίες που θέλετε. Αισθηματικά, χρειάζεται να αποδείξετε την αγάπη σας. Οι γεννημένοι 24 με 28 Μάιου μέσα από κάποιο τηλέφωνο ή άλλης μορφής επικοινωνία θα λάβετε μια χαρά.



Οι πολλοί πλανήτες στους Ιχθύες ανατρέπουν τον οικονομικό σας προγραμματισμό καθώς κοινωνικές περιστάσεις σας αναγκάζουν να το παίξετε ανοιχτοχέρηδες και σκορποχέρηδες. Από την άλλη, στα αισθηματικά, η προσωπική σας ευτυχία και ευεξία βρίσκεται σε πολύ υψηλό σημείο και οι δυνατότητες να αντεπεξέλθετε σε ποικίλες προκλήσεις είναι δεδομένες. Οι γεννημένοι 2 με 6 Ιουλίου χρειάζεται να επιδείξετε προσοχή ως προς τη συνέπεια λόγων και πράξεων.



Με τόσους πλανήτες μέσα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο το συναίσθημα έχει ξεχειλίσει και οι ανάγκες σας το ίδιο. Από την άλλη η αναποφασιστικότητα για το τι πρέπει να πράξετε έρχεται και υποσκιάζει την σιγουριά σας και δημιουργεί αμφιβολίες και ανησυχίες στους γύρω σας. Αισθηματικά, απλώστε το χέρι στον άνθρωπο σας και δείξτε του πως πλέον βαδίζετε προς ένα καλύτερο μέλλον. Οι γεννημένοι 13 με 18/8 είναι απαραίτητο να κυνηγήσετε ευκαιρίες με μεγαλύτερη θέρμη.



Το άγχος και το στρες δεν σας αγγίζουν διότι έχετε φροντίσει να εξασφαλιστείτε. Στα συναισθηματικά ίσως ενεργείτε κατά παραγγελία στα θέλω των άλλων γι’ αυτό χρειάζεται να προτάξετε επιτέλους και τις δικές σας ανάγκες. Στον οικονομικό τομέα κάποια χρήματα έρχονται να σας δώσουν μια βαθιά ανάσα την οποία είναι καλό να αξιοποιήσετε όσο γίνεται καλύτερα. Οι γεννημένοι τέλη Αυγούστου είναι σκόπιμο να μάθετε να αξιολογείτε καλύτερα τις προθέσεις των άλλων.


Στα προσωπικά σας αρχίζετε και παίρνετε τα πάνω σας διότι σχέδια που είχατε καταστρώσει πριν από καιρό έχουν ξεκινήσει να υλοποιούνται. Αισθηματικά, οι προσπάθειες που κάνετε αξίζουν τον κόπο και μπορούν να αποδώσουν αρκεί πέρα από τον εαυτό σας να πιστεύετε και στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Οικονομικά κάποια απροσδόκητη είδηση σας δίνει χαρά. Μπορεί να μη λύσετε το οικονομικό σας πρόβλημα ωστόσο ό, τι κερδίζετε καλό είναι. Οι γεννημένοι 18 με 20/10 δια μέσω της έμπνευσης θα λύσετε ζήτημα που σας απασχολεί.



Οι πολλοί πλανήτες στον 5ο Ηλιακό οίκο ξυπνούν μέσα σας το πάθος και τη διεκδίκηση μέχρις εσχάτων. Μη ξεχνάτε όμως και το εύθραυστο και ευαίσθητο μέρος του εαυτού σας που, αν και κρύβεται σε βαθιά νερά, μπορεί εύκολα αυτόν τον καιρό να βγει στην επιφάνεια και να σας αποκαλύψει πως πίσω από τον σκληρό ανταγωνισμό της καθημερινής ζωής υπάρχει και η αγνή αγάπη. Οι γεννημένοι 25 με 29/10 χρειάζεται να ανοίξετε τα χαρτιά σας σε σχέση με τις συναισθηματικές σας προθέσεις.



Με τόσους πλανήτες μαζεμένους στον 4ο οίκο σας νιώθετε πως οι σωματικές μπαταρίες σας ήδη έχουν εξαντληθεί κι έχετε ανάγκη από κοκούνινγκ. Ακολουθείστε το ρυθμό με ήπιας μορφή επικοινωνία. Αισθηματικά προσφέρετε για να μπορέσετε να λάβετε. Οι γεννημένοι 1 με 3 Δεκεμβρίου νιώθετε εξαντλημένοι και εκνευρίζεστε όταν οι άλλοι σας εξηγούν με ποιο τρόπο μπορείτε να ανακάμψετε.



Το τονισμένο υδάτινο στοιχείο σας αναγκάζει να δείτε τα πράγματα τόσο χαλαρά που οι άλλοι δεν σας αναγνωρίζουν. Στα επαγγελματικά ίσως έχετε αντιληφθεί πως κάποιοι χρειάζονται κάποιο ιδιαίτερο τρόπο για να αποδώσουν και προσπαθείτε να τους καθοδηγήσετε. Εσείς από την άλλη, τον έχετε βρει και γι’ αυτό όλα στην προσωπική σας εργασία λειτουργούν σαν ελβετικό ρολόι. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου βιώνετε μια ευχάριστη συναισθηματική επανάσταση.


Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο σας και αυτό σας κάνει να θέλετε να διεκδικήσετε τη συμμετοχή σας στο κόκκινο χαλί της επιτυχίας. Οικονομικά έστω και καθυστερημένα λαμβάνετε αυτά που σας αξίζουν και έτσι μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να κάνετε το κουμάντο σας. Κάποια φιλία δεν αποκλείεται να πάρει ...άλλες διαστάσεις εξάπτοντας το ενδιαφέρον σας. Οι γεννημένοι 16 με 19 Φεβρουαρίου μπορείτε να ελπίζετε σε ένα πολύ καλύτερο αύριο.


Οι πλανήτες στο ζώδιο σας, σας ανοίγουν την όρεξη να κυνηγήσετε με μεγαλύτερη τόλμη αυτά που επί τόσο καιρό ονειρεύεστε. Η αισθηματική ζωή περνά διακυμάνσεις χωρίς όμως να χάνει τα υψηλά σημεία ικανοποίησης της. Η αμφιβολία και η αβεβαιότητα θα σας οδηγήσουν να ζητήσετε συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε. Δώστε βάση μόνο στα λόγια των ανθρώπων που εμπιστεύεστε και πορευτείτε ακάθεκτοι. Οι γεννημένοι 15 με 16 Μαρτίου ίσως βρεθείτε μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin