Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Ιστορικό ρεκόρ στην τιμή της βενζίνης

 Ιστορικό ρεκόρ στην τιμή της βενζίνης
Σε επίπεδα - ρεκόρ όλων των εποχών διαμορφώνεται σήμερα η μέση τιμή της αμόλυβδης, αφού έφθασε...στο 1,64 ευρώ το λίτρο! Στο μεταξύ, τα συναρμόδια υπουργεία παραμένουν σε ετοιμότητα και παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην αγορά καυσίμων, αλλά και τις επιπτώσεις τους στην υπόλοιπη αγορά. Πάντως η ευρεία σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους στη διακίνηση υγρών καυσίμων που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα, μετατέθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη
Το προηγούμενο υψηλό, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών του υπουργείου Οικονομίας, ήταν 1,635 ευρώ, στις 21 Ιανουαρίου. Σωρευτικά, από την αρχή του μήνα η μέση τιμή της βενζίνης έχει αυξηθεί κατά 3 λεπτά το λίτρο, αυξήσεις που οφείλονται, όπως λέγεται, κατά κύριο λόγο στην άνοδο των διεθνών τιμών με αφορμή τις ταραχές σε Αίγυπτο και Λιβύη.

Κεφαλονιά, Λασίθι, Ρέθυμνο, Χίος, Χανιά και Κυκλάδες παραμένουν οι ακριβότεροι νομοί της χώρας, με τιμές που κλιμακώνονται έως 1,837 ευρώ το λίτρο.

Στον αντίποδα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Ημαθία, Αθήνα, Ανατολική Αττική και Κιλκίς είναι οι φθηνότεροι νομοί με τιμές που ξεκινούν από 1,627 ευρώ.

Για το πετρέλαιο θέρμανσης η μέση τιμή σήμερα είναι 84,8 λεπτά το λίτρο, αυξημένη κατά 4,6 λεπτά σε σχέση με την αρχή του μήνα. Η μέση τιμή ξεκινά από 82,1 λεπτά στη Δράμα και κλιμακώνεται έως 90,2 στην Κέρκυρα, ενώ η μέγιστη φθάνει έως και 96 λεπτά το λίτρο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin