Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Ήταν άπιστος και ζήτησε συγγνώμη βγαίνοντας στους δρόμους

 
Φόρεσε μια ταμπέλα στο λαιμό και έτσι ενημέρωνε τους περαστικούς για την απιστία του και παρέλασε στην πόλη για να δηλώσει την μεταμέλειά του.

Όταν η κοπέλα του κατάλαβε μέσω facebook ότι την απατούσε, αυτός ήξερε τι έπρεπε να κάνει για να την ξανακερδίσει. Αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα και να ταπεινωθεί δημόσια παρελαύνοντας με ένα πλακάτ που έγραφε πόσο πολύ την αγαπά!

Η Jess, καλλιτέχνης, στο επάγγελμα, ανακάλυψε ερωτικά μηνύματα στο Facebook λογαριασμό του συντρόφου της Joe και έξαλλη τον πέταξε έξω από το σπίτι τους, στο Brighton.

Ο Joe, βλέποντας τη οργή της, αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Σκέφτηκε πως αν απολογούνταν δημόσια για την πράξη του η συγχώρεση θα ερχόταν ευκολότερα. Φόρεσε λοιπόν ένα ταμπλό στο λαιμό με το οποίο ενημέρωσε για την απιστία του και παρέλασε στην πόλη για να δηλώσει την μεταμέλειά του.

«Έχω απατήσει την κοπέλα μου. Ταπεινώνω τον εαυτό μου για να δείξω το πόσο λυπάμαι. Την αγαπώ τόσο πολύ. Θα κάνω τα πάντα για να με δεχτεί πίσω. Λυπάμαι πολύ.» έγραφε η πινακίδα με την οποία ο Joe περπάτησε κατά μήκος της παραθαλάσσιας πόλης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αντίδραση του ερωτοχτυπημένου νέου προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

«Το πιο ενδιαφέρον ήταν όταν συνάντησα ζευγάρια» είπε ο ίδιος, εξηγώντας πως οι άνδρες φαίνονταν τρομοκρατημένοι με το μέγεθος της πράξης του ενώ οι γυναίκες θύμωναν και μόνο στην ιδέα της απιστίας.

«Ωστόσο πιστεύω πως αρκετοί με έβλεπαν με συμπάθεια καθώς έμοιαζα εντελώς ηλίθιος» πρόσθεσε.

«Όλες οι γυναίκες γελούσαν και οι άνδρες προσπαθούσαν να μην τον κοιτάζουν» είπε ένας περαστικός ενώ μια άλλη γυναίκα αναφώνησε: Αχ τι ρομαντικό.

Ο Joe ο οποίος είναι ηθοποιός stand up comedy βρήκε αρκετά διασκεδαστικό το να να ταπεινωθεί δημόσια για να αποδείξει τη μεταμέλειά του, κάτι το οποίο δεν συμμερίστηκε και η ντροπαλή σύντροφός του.

Μόλις ενημερώθηκε για την πράξη του συντρόφου της συμφώνησε να τον συναντήσει στην πόλη αλλά όταν τον είδε να φορά την ταμπέλα, του ζήτησε να την βγάλει και να περπατήσουν στην παραλία όπου και συζήτησαν για το δεσμό τους.

Τελικά η Jess του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και του επέτρεψε να επιστρέψει σπίτι με τον όρο ότι προσωρινά θα κοιμάται στον καναπέ.

«Νομίζω ότι σιγά σιγά όλα θα φτιάξουν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστούν άλλα δραστικά μέτρα όπως αυτό» είπε ο Joe.



πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin