Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon "Μπλακάουτ" στο Alter, διακόπτει το πρόγραμμα

"Παγώνει" η λειτουργία του καναλιού Alter, που αντιμετωπίζει οξύτατο οικονομικό πρόβλημα και οι ιδιοκτήτες του αναζητούν στρατηγικό επενδυτή που θα αναλάβει τη διάσωση-εξυγίανση του. Από σήμερα το κανάλι αναστέλλει τη μετάδοση ζωντανού προγράμματος -δελτίων ειδήσεων, ενημερωτικού προγράμματος και νέων σειρών - και θα δείχνει μόνον επαναλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις των μεγαλομετόχων του καναλιού με πιστώτριες τράπεζες και υποψήφιους επενδυτές.

Αν παραταθεί για αρκετό καιρό η αναστολή μετάδοσης ζωντανού προγράμματος, ενδέχεται να υπάρξει παρέμβαση του ΕΣΡ για προσωρινή ανάκληση αδείας λειτουργίας, η οποία θα δυσχεράνει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια διάσωσης.
Εκτιμάται ότι οι διαπραγματεύσεις θα επισπευθούν με στόχο την επίτευξη συμφωνιας που θα βγάλει την εταιρία από το αδιέξοδο και θα επιτρέψει την ομαλή λειτουργία του καναλιού.
Στο μεταξύ η εταρία με ανακοινωσή της ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι εξαιτίας μη καταβολής οφειλής ύψους 3.281.727,90 ευρώ που προέρχεται από παρακρατούμενους φόρους της περιόδου 1/9-31/1/2011, έχουν ληφθεί εκ νέου μέτρα διασφάλισης του Δημοσίου έναντι της εταιρείας.
Κατά συνέπεια η ήδη υπάρχουσα δέσμευση του 50% των λογαριασμών της, αφορά και στις οφειλές της ως άνω περιόδου. Για το διάστημα που υφίσταται η δέσμευση, υπάρχει ταμειακή δυσκολία, η οποία εκτιμάται ότι είναι προσωρινού χαρακτήρα και δεν θα επηρεάσει σημαντικά την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin