Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου 
Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Μη βιαστείτε να περάσετε σήµερα σε συγκρούσεις, τόσο µε κοντινά σας πρόσωπα όσο και µε συνεργάτες, και λειτουργήστε µε τη δεύτερη σκέψη, αποφεύγοντας να εκτεθείτε. Με την όψη Κρόνου - Δία, µια θετική πορεία πραγµάτων εξελίσσεται αυτή την περίοδο στον οικονοµικό και επαγγελµατικό σας τοµέα και για να ευοδωθεί θέλει σταθερότητα, επιµονή και απόσταση από ανώριµες συµπεριφορές και άσκοπες διαρροές.

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Εστιάστε σήµερα στο βάθος των πραγµάτων και αποφύγετε κάθε επιφανειακή και παρορµητική αξιολόγηση ή κίνηση. Η Σελήνη απέναντί σας και ο Ηλιος στο ζώδιό σας σας δίνουν τη δυνατότητα να ψάξετε σε βάθος και να αποκωδικοποιήσετε ό,τι σας φαίνεται µπερδεµένο. Οι δε συζητήσεις που θα προκύψουν µε τους οικείους σας είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικές και βοηθητικές για εσάς.
Δίδυµοι
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η όψη Δία - Κρόνου σας δίνει σήµερα ώθηση για συζητήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελµατικό όσο και τον προσωπικό τοµέα µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εντάσεις µε πρόσωπα της οικογένειάς σας µπορούν επίσης να εξοµαλυνθούν, απαλλάσσοντάς σας από το συναισθηµατικό τους βάρος. Αξιοποιήστε τη θετική διάθεση του περιβάλλοντός σας και θέστε ξεκάθαρα και ρεαλιστικά τις επιθυµίες σας.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Σηµαντικές αλήθειες βγαίνουν στο προσκήνιο αυτή την περίοδο, µε τον Δία και τον Πλούτωνα απέναντί σας και τον Κρόνο στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας απαντήσεις που σας ανατρέπουν δεδοµένα πάνω στα οποία είχατε στηριχθεί. Παρ’ όλα αυτά, η δυναµική αυτή είναι ικανή να σας βγάλει από αναστολές, καθηλώσεις και διαστρεβλωµένες καταστάσεις χρόνων και να σας οδηγήσει µια ζωή πιο κοντά στις τωρινές σας ανάγκες και επιθυµίες.
Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Θέµατα που αφορούν συνεργάτες αλλά και κοντινά σας πρόσωπα σας δηµιουργούν ένταση σήµερα, κυρίως γιατί αισθάνεστε ότι δεν λέγονται σηµαντικές αλήθειες. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες µε τις οποίες σας προικίζουν ο Ουρανός, ο Ερµής, ο Δίας και ο Ηλιος, τόσο για συζητήσεις που σας βοηθούν να βρείτε λύσεις σε συναισθηµατικά και πρακτικά ζητήµατα όσο και για ανατροφοδότηση και διασκέδαση.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Η Αφροδίτη απέναντί σας δείχνει ότι συζητήσεις και επαφές στον επαγγελµατικό και οικονοµικό σας τοµέα περιέχουν θετικές προδιαγραφές. Είναι µια πολύ καλή περίοδος για να αρχίσετε να υλοποιείτε τις ιδέες και τα σχέδιά σας, αναδιαµορφώνοντας και αλλάζοντας όσα στο παρελθόν δεν λειτούργησαν ή λειτούργησαν τότε, αλλά πια δεν σας ικανοποιούν. Η δυναµική του Αρη δείχνει ότι η θέλησή σας θα είναι πολύ ισχυρή.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Μια πλειάδα πλανητών απέναντι από το ζώδιό σας και η εύνοια της Σελήνης σας φέρνουν σήµερα σε επαφή µε αγαπηµένα πρόσωπα και προµηνύουν θετικές συζητήσεις γύρω από επαγγελµατικούς σας στόχους. Αποφύγετε να επαναλάβετε σενάρια που επιφέρουναπόσταση από τον σύντροφό σας, εµπλέκοντας τρίτους ή πρόσωπα της οικογένειας στις σχέσεις σας.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). Η δυναµική του Αρη και η εύνοια της Αφροδίτης σας βοηθούν να πετύχετε θετικές συµφωνίες στον οικονοµικό τοµέα, αλλά και να λάβετε δώρα από φίλους και αγαπηµένα πρόσωπα. Στον προσωπικό και οικογενειακό τοµέα, είναι η κατάλληλη στιγµή για συζητήσεις που σας βοηθούν να σταθεροποιήσετε συναισθηµατικά σχέσεις που το τελευταίο διάστηµα κλυδωνίζονται.
Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 Δεκεµβρίου). Η όψη του Δία µε τον Κρόνο σας φέρνει σήµερα αντιµέτωπους µε διενέξεις και εντάσεις τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα. Αν σκέφτεστε να ξεκαθαρίσετε θέµατα συνεργασιών αλλά και προσωπικά, κάντε το, αλλά µε ηρεµία και τη βεβαιότητα ότι η πρόθεση όλων είναι να βρεθεί λύση και όχι να καταναλωθείτε σε εκτονωτικούς καβγάδες.

Αιγόκερως
(22 Δεκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Αν σκέφτεστε να διαφοροποιήσετε πράγµατα στον επαγγελµατικό τοµέα αλλά και να κάνετε σηµαντικές οικονοµικές κινήσεις, η σηµερινή µέρα ευνοεί την κατάστρωση τέτοιων στρατηγικών. Η όψη Κρόνου - Δία - Πλούτωνα ευνοεί τα επαγγελµατικά αλλά και τα προσωπικά ανοίγµατα, που τώρα µπορούν να υλοποιηθούν µε τη σωστή δόση πάθους και λογικής.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η Σελήνη σε θετική όψη µε τον Κρόνο σας δίνει σήµερα αρκετά θετικές προοπτικές στον επαγγελµατικό και προσωπικό τοµέα. Συζητήσεις µε συνεργάτες σάς δείχνουν καινούργιους, πιο ολοκληρωµένους τρόπους για να πετύχετε τους στόχους σας, ενώ η θετική ανταπόκριση των κοντινών σας προσώπων στις ανάγκες σας σάς δηµιουργεί πληρότητα.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Επαφές µε θετικά πρόσωπα που θα σας στηρίξουν σε κάθε τοµέα φέρνει η σηµερινή µέρα µε την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Η εύνοια της όψης του Ποσειδώνα µε τον Χείρωνα σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις επαφές αυτές µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δώστε στους γύρω σας την αίσθηση ότι ξέρετε πού πατάτε και είστε απόλυτα αποφασισµένοι να προχωρήσετε µπροστά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin