Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 24/03/2011

Καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές στην Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Βόρεια Κρήτη περιμένουμε την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 17 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 4 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 4 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη αλλά η μέγιστη στα Δωδεκάνησα θα φτάσει τους 18 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στις Κυκλάδες θυελλώδεις αλλά από το απόγευμα θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι περισσότερες στα βόρεια του νομού και ενδέχεται να βρέξει το πρωί τοπικά περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15-16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις με εξασθένηση από το βράδυ.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin