Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου

 Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου
Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας. Με την όψη Ήλιου – Ουρανού, ρίξτε φως σε ζητήματα που εκκρεμούν σε κάθε τομέα της ζωής σας σήμερα προκαλώντας σας αγωνία και έντονο στρες. Ισχυρές αναθεωρήσεις, σας φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια ως έχει, διαλύοντας διαστρεβλώσεις και πλάνες και δίνοντάς σας την δυνατότητα να κατανοήσετε που οι στόχοι σας και οι επιλογές σας χρειάζονται αλλαγή στρατηγικής.

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η όψη Ήλιου – Ουρανού, σας βοηθά να λάβετε ξεκάθαρες αποφάσεις που υποστηρίζουν τις πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες σε κάθε τομέα. Όσο διαιρείστε και αναλώνεστε από ψεύτικες επιθυμίες και ανάγκες, χάνετε τους στόχους σας. Η κυβερνήτιδα σας Αφροδίτη σε όψη με τον Ποσειδώνα και τη Σελήνη, σας προτρέπει να οραματιστείτε μία νέα πορεία πραγμάτων.
Δίδυµοι
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η όψη Ήλιου – Ουρανού κινητοποιεί ισχυρές αποκαλύψεις σε κάθε τομέα, με στόχο να ξεκαθαριστούν στρεβλές καταστάσεις που σας αποδιοργανώνουν. Εκμεταλλευτείτε την εξαιρετικά ευνοϊκή όψη Σελήνης με την Αφροδίτη, εξισορροπώντας σχέσεις και ανασχεδιάζοντας στόχους, αλλά και αξιοποιώντας νέες ευκαιρίες που μπορούν να αποδώσουν θετικά.
Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου).Με τον Ερμή σε δύσκολη όψη, χειριστείτε με ιδιαίτερη προσοχή ζητήματα που προκύπτουν, αποφεύγοντας κάθε είδους παρόρμηση. Η δε όψη του Ήλιου με τον Ουρανό, σας εφιστά την προσοχή σε ανατροπές και αποκαλύψεις που αλλάζουν τελείως την εικόνα που έχετε σε εσωτερικό και εξωτερικό επίπεδο. Οι λύσεις που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα χρειάζεται να είναι πρωτοποριακές και να προωθούν την αλήθεια.

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σήμερα στον συναισθηματικό τομέα, καλό είναι να ληφθούν κάτω από κλίμα διαύγειας και συνειδητότητας και όχι με την ένταση που εμπεριέχει η όψη του Ήλιου με τον Ουρανό. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με την Σελήνη σας βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντάς σας θετική διέξοδο και έκβαση.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Η περίοδος αυτή προωθεί ευκαιρίες που έχουν τις προϋποθέσεις να σας οδηγήσουν σε σημαντικές επιτυχίες, αλλά και την ανάγκη εξυγίανσης σε κάθε τομέα. Η θετική εξέλιξη των γεγονότων εξαρτάται άμεσα από το πόσο ευέλικτοι και ικανοί θα φανείτε στο να αποφύγετε πλάνες και παγίδες, εστιάζοντας με ρεαλισμό και χωρίς να χάσετε χρόνο στους στόχους σας. Η θετική όψη του Ερμή - Δία, σας δίνει την ευκαιρία για θετικές επιλογές.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σας δίνουν σήμερα ώθηση και ιδέες ώστε να κινηθείτε αποδοτικά μέσα από συζητήσεις και επαφές στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Συναισθηματικά, η επαφή με κάποιο άτομο που επικοινωνείτε ψυχικά ή με τον σύντροφό σας, φορτίζει θετικά τη διάθεσή σας και σας αποδεικνύει ότι οι κοντινοί σας, όταν τους ανοίγεστε, σας νοιάζονται.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22Νοεµβρίου).Η όψη του κυβερνήτη σας Ουρανού με τον Δία, σας φέρνει αντιμέτωπους όλη αυτή την περίοδο με ισχυρές αποκαλύψεις και ανατροπές, με στόχο την εξυγίανση συναισθηματικών αλλά και πρακτικών καταστάσεων που παραπαίουν απορυθμισμένες μέσα σε φαντασιώσεις και πλάνες. Η Νέα Σελήνη ευνοεί την εναρμόνιση οικονομικών ζητήματα αλλά και σχέσεων.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 Δεκεµβρίου).Με την θετική επιρροή της όψη Ήλιου – Ουρανού, προβείτε σε ουσιαστικές, ριζικές αλλαγές που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες σας. Υπερβολές και λάθος εκτιμήσεις αυτή την περίοδο αλλά και καταχρήσεις και ανώριμες συμπεριφορές, πρέπει να εξυγιανθούν με κάθε τρόπο, ειδάλλως τα αποτελέσματα που θα επιφέρουν θα είναι εξαιρετικά αρνητικά.
Αιγόκερως
(22 Δεκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου).Η όψη Ήλιου – Ουρανού θα κινητοποιήσει σημαντικές αλλαγές και αναμετρήσεις με ανώριμες επιλογές σας αλλά και πρόσωπα του περιβάλλοντος σας που δρουν απορυθμιστικά σε σχέση με τους στόχους σας. Συναισθηματικές, οικονομικές, νομικές, επαγγελματικές και ψυχολογικές καταστάσεις, ήρθε η ώρα να εξυγιανθούν με γνώμονα την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σε όψη με τον Ήλιο, ισχυρές ανατροπές στον προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα σας στρέφουν σε γενναίες αλλαγές που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Παρόλα αυτά, μην προβείτε σε παρορμητικές, βιαστικές αποφάσεις. Η όψη Σελήνης - Αφροδίτης ευνοεί την συναισθηματική ανταλλαγή με φίλους και το σύντροφο σας.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)Οι στόχοι που εδώ και καιρό έχετε βάλει προσωρινά κλυδωνίζονται για να επαναξιολογηθούν και να γίνουν πιο ισχυροί. Με αυτή την λογική αντιμετωπίστε τυχόν ανατροπές, δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό. Δώστε υγιείς διεξόδους σε λάθος επιλογές σε κάθε τομέα, διερευνώντας διεξοδικά κάθε παράμετρο και ανασχεδιάζοντας την στρατηγική σας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin