Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Διαλύθηκαν οι White Stripes

 
Η ανακοίνωση ανέβηκε την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο επίσημο site τους και αναφέρει, "Ο λόγος δεν είναι ούτε καλλιτεχνικές διαφορές, ούτε η έλλειψη διάθεσης, ούτε κάποιο πρόβλημα υγείας. Είναι για πολλούς άλλους λόγους αλλά κυρίως για να προστατέψουμε ότι ήταν ξεχωριστό και όμορφο σε αυτή την μπάντα".

Ο τελευταίος δίσκος που κυκλοφόρησαν οι White Stripes ήταν το Icky Thump το 2007. Στη συνέχεια αναγκάστηκαν να διακόψουν την παγκόσμια περιοδεία τους εξαιτίας της διαταραχής πανικού η οποία ταλαιπωρούσε την drummer, Meg White.

Στο μεταξύ, το δίδυμο από το Ντιτρόιτ είχε και ένα προσωπικό μήνυμα στους οπαδούς του. "Οι White Stripes δεν ανήκουν πια στον Jack και την Meg. Ανήκουν σε σας και μπορείτε να τους κάνετε ότι θέλετε. Η ομορφιά της τέχνης είνα πως μπορεί να κρατήσει για πάντα αν το θέλετε και εσείς".

Οι White Stripes από το 1999 ως το 2007 ηχογράφησαν έξι ιδιαίτερα πετυχημένους δίσκους με τους τρεις τελευταίους να βραβεύονται και με Grammy.
H τελευταία τους κυκλοφορία ήταν το Under Great White Northern Lights το οποίο βγήκε τον Μάρτιο του 2010 και είναι ένα ντοκιμαντέρ με θέα την τελευταία τους περιοδεία.

Ο Jack White συνεχίζει τώρα με τους Raconteurs και τους Dead Weather. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin