Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ryanair Απευθείας σύνδεση Θεσσαλονίκης με Βρυξέλλες, Λονδίνο, Οσλο, Στοκχόλμη

 
 Με τέσσερις ευρωπαϊκούς προορισμούς θα συνδέσει με απευθείας πτήσεις από τον Απρίλιο τη Θεσσαλονίκη η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair, στο πλαίσιο της έναρξης συνεργασίας ανάμεσα στην εταιρία και τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης.

Την ανακοίνωση της έναρξης των πτήσεων από και προς Βρυξέλλες (Charleroi), Λονδίνο (Stansted), Όσλο (Rygge) και Στοκχόλμη (Skavsta), οι οποίες θα ξεκινήσουν από τον Απρίλιο, έκανε η κυρία Ida Buonanno, εκτελεστική διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ της Ryanair για Ιταλία, Ελλάδα, Κροατία, Κύπρο σε κοινή συνέντευξη τύπου με τους κ.κ. Ι.Μπουτάρη, Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης, Απ. Τζιτζικώστα, Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και αναπληρωτή προέδρου του Οργανισμού και Αρ. Θωμόπουλου, προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και αντιπροέδρου του Οργανισμού, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί το τέταρτο αεροδρόμιο στην Ελλάδα που προσθέτει στα δρομολόγιά της η Ryanair, καθώς ήδη από το 2010 έχει ξεκινήσει απευθείας πτήσεις σε Ρόδο, Κω και Μαγνησία. Την έντονη δραστηριοποίηση του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης επισήμανε ο δήμαρχος της πόλης και τόνισε τη φιλοδοξία να αναδειχθεί η Θεσσαλονίκη και η γύρω περιοχή σε σημαντικό τουριστικό προορισμό. Τα νέα δρομολόγια της Ryanair στη Θεσσαλονίκη διατίθενται προς πώληση από το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, ενώ η εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας ανακοίνωσε την προσφορά ενός εκατομμυρίου θέσεων των επτά ευρώ σε όλο το ευρωπαϊκό της δίκτυο για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, οι οποίες είναι διαθέσιμες για κράτηση στο http://www.ryanair.com/en μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin