Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Η ταμπλέτα ανάγνωσης Kindle πρώτη σε πωλήσεις (vid)

Ο διαδικτυακός διανομέας του Amazon ανακοίνωσε τη Δευτέρα (27/12) ότι η τελευταία έκδοση της ταμπλέτας ανάγνωσης Kindle αναδείχθηκε το προϊόν με τις περισσότερες πωλήσεις, επισκιάζοντας ακόμη και τα βιβλία του Χάρι Πότερ.


"Είμαστε ευγνώμονες απέναντι σε εκατομμύρια πελάτες που έκαναν το νέο Kindle το καλύτερο προϊόν σε πωλήσεις στην ιστορία του Amazon, ξεπερνώντας το Χάρι Πότερ 7" δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλοςΤζεφ Μπέζος.

"Βλέπουμε ότι πολλοί πελάτες οι οποίοι αγοράζουν Kindle έχουν επίσης μία ταμπλέτα υγρών κρυστάλλων. Οι πελάτες αναφέρουν ότι χρησιμοποιούν την ταμπλέτα τους για παιχνίδια, για ταινίες και για να σερφάρουν στο διαδίκτυο, και το Kindle τους για να διαβάζουν. Αναφέρουν ότι προτιμούν το Kindle για να διαβάζουν επειδή είναι ελαφρύτερο, δεν προκαλεί ανησυχία ότι η μπαταρία μπορεί να μειωθεί και επωφελούνται από την τεχνολογία η οποία μειώνει την καταπόνηση των ματιών, δεν διαταράσσει τον βραδινό ύπνο" πρόσθεσε ο κ. Μπέζος.

Σημείωσε ακόμη ότι η συγκριτικά χαμηλή τιμή του Kindle (ξεκινάει από 139 δολάρια, ενώ το iPad της Apple από τα 499 δολάρια) αποτελεί επίσης έναν "παράγοντα κλειδί" της δημοτικότητάς του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin