Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Το Facebook Like αποκτά όλες τις δυνατότητες του Share και μοιάζει έτοιμο να το αντικαταστήσει



Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαμε αναφερθεί στη διαφαινόμενη πρόθεση του Facebook να απορροφήσει σταδιακά το κουμπί Share μέσα στο κουμπί Like. Έξι μήνες μετά η συγχώνευση των δύο λειτουργιών μοιάζει να μπαίνει στην τελική ευθεία, αφού μετά από αναβάθμιση που πραγματοποιήθηκε, κάθε Like εμφανίζει πλέον στον τοίχο του χρήστη τίτλο, σύνοψη και φωτογραφία της σελίδας την οποία αφορά. Ό,τι, δηλαδή, κάνει και το Share.

image
Αν και η αλλαγή ακούγεται μικρή, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων, καθώς ο συγκεκριμένος τρόπος παρουσίασης είναι αναμφισβήτητα πιο ελκυστικός από την διακριτική πρόταση της μιας γραμμής που εμφάνιζε μέχρι σήμερα το Like (πρόσφατα άλλωστε είχαμε δει παραδείγματα εταιρειών για τις οποίες το Facebook Share αποδίδει περισσότερο από το Like). Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο πολλοί ιστοχώροι εξακολουθούσαν να διατηρούν και τα δύο κουμπιά.
Πλέον όμως αυτό αλλάζει και, σύμφωνα με το Mashable, το Facebook προτρέπει τους διαχειριστές ιστοσελίδων να προτιμούν το κουμπί Like αντί για το Share, παρόλο που η υποστήριξη για το τελευταίο δεν θα σταματήσει.
Πηγή: freeweird.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin