Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon e-Ψαράδικο & e-Μανάβικο...

 
Το e-Ψαράδικο, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διαφορετικό από τα άλλα. Εάν ψάχνετε φρέσκα ψάρια, μαλάκια και οστρακοειδή αλλά δεν προλαβαίνετε να επισκεφθείτε την πλησιέστερη ψαραγορά, το Ψαράδικο είναι εδώ για σας. Με μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων ψαριών, από Φαγγρί και Ροφό, μέχρι Μπαρμπούνια και Πεσκανδρίτσες, αλλά και τα γνωστά οστρακοειδή και μαλάκια, το Ψαράδικο προωθεί τα ελληνικά θαλασσινά προϊόντα μ' έναν καινοτόμο και ασφαλή τρόπο.
 
Με μια σύντομη περιήγηση στην ιστοσελίδα, θα το εκτιμήσετε για την ευκολία χρήσης του και όλες του τις πληροφορίες, σχετικά με το κάθε προϊόν. Μόλις ψωνίσετε τα ψάρια ή θαλασσινά που επιθυμείτε, ολοκληρώνετε την παραγγελία σας διαλέγετε τρόπο πληρωμής αλλά και παράδοσης. Αρχικά, η παράδοση γίνεται μόνο στην Αθήνα, και οι τρόποι πληρωμής είναι είτε μέσω Paypal, είτε με αντικαταβολή κατά την παράδοση. Εάν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 20 ευρώ, τότε τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν!emanaviko.gr logo
Πέραν από το e-Ψαράδικο, εκμεταλλευτείτε και το e-Μανάβικο, για να αγοράσετε φρέσκα ελληνικά προϊόντα, με ευκολία, χαμηλό κόστος και παράδοση στο χώρο σας!
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin