Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon "Τυφλός" συνταξιούχος οδηγούσε ταξί!

 
Σημεία και τέρατα για τις αναπηρικές συντάξεις - μαϊμούδες προκύπτου από καταγγελίες, οι οποίες μάλιστα πολλές φορές συνοδεύονται από αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Εκτιμάται ότι περίπου 60 χιλιάδες άτομα παίρνουν αναπηρικές συντάξεις αν και χαίρουν "άκρας υγείας", σύμφωνα με δημοσίευμα των "Νέων".

Διαβάστε:  Συνταξιούχος στη Μυτιλήνη με 100% αναπηρία στην όραση εργάζεται ως οικοδόμος! "Τυφλός" στη Λακωνία οδηγούσε ταξί, άλλος "τυφλος", σύμφωνα με τις καταγγελίες, παιζει τάβλι στο καφενείο, άλλος εργάζεται ως delivery boy, ανεβαίνει στη σκαλωσιά και άλλες πολλές εργασίες που...βγάζουν μάτια!

Συνολικά οι δικαιούχοι αναπηρικών συντάξεων υπολογίζονται σε 350 χιλιάδες και το αρμόδιο υπουργείο φιλοδοξεί να μειώσει τον αριθμό στο μισό μέσω του επανελέγχου από το Ενιαίο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας.

Μίζες για τις μαϊμούδες
 Δικηγορικά,γραφεία, γιατροι και διοικητικοί υπάλληλοι φέρονται να εμπλέκονται σε κυκλώματα που εκδίδουν τις μαϊμούδες αναπηρικές συντάξεις. Με το αζημίωτο βέβαια: Η μίζα ξεκινά από το 1500 ευρώ και φθάνει τις 7000 ανάλογα με την περιοχή και την πάθηση.



πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin