Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon «Είχα την έντονη επιθυμία να σκοτώσω ένα παιδί!»

Σοκαρισμένη είναι η γερμανική κοινωνία από τη σύλληψη υψηλά ιστάμενου στελέχους σε τηλεφωνική εταιρία, με την κατηγορία ότι απήγαγε και δολοφόνησε ένα 10χρονο αγόρι, επειδή απλά πέρασε μια άσχημη μέρα στη δουλειά!

«Έφταιγε το στρες στη δουλειά. Το αφεντικό μου με ζόρισε πολύ και είχα την έντονη επιθυμία να σκοτώσω ένα παιδί» είπε χωρίς ίχνος ανθρωπιάς ο δολοφόνος στις αστυνομικές αρχές.
Μετά από πέντε μήνες ανελέητου ανθρωποκυνηγητού, η αστυνομία κατάφερε τελικά να φτάσει στα ίχνη του 45χρονου Olaf H, το πλήρες όνομα του οποίου δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί.

Έψαχνε το θύμα μου του οδηγώντας
Ο 45χρονος εκείνη την ημέρα είχε τηλεφωνήσει στην γυναίκα του για να της πει ότι πέρασε μια πολύ δύσκολη μέρα στη δουλειά και να την ενημερώσει ότι θα αργήσει. «Οδηγούσα δεξιά και αριστερά ψάχνοντας για κάποιο επίδοξο θύμα» δήλωσε και συνέχισε «προτιμούσα κάποιο παιδί, επειδή ήθελα να έχω δύναμη πάνω του».

Όπως είπε δεν τον ένοιαζε αν ήταν αγόρι ή κορίτσι, έψαχνε απλά να βρει κάποιον για να διώξει την ένταση που ένιωθε. Το θύμα του τελικά ήταν ο 10χρονος Mirco, ο οποίος γυρνούσε με το ποδήλατο σπίτι του μετά από ώρες παιχνίδι.


Το άψυχο σώμα του 10χρονου Mirco βρέθηκε τέσσερις μήνες μετά τη δολοφονία κοντά στα βελγικά σύνορα

Ο άνδρας, κατάφερε το βάλει το ανήλικο αγόρι στο αυτοκίνητό του, το οποίο πρώτα βίασε και στη συνέχεια στραγγάλισε. Πέταξε το πτώμα του 10χρονου στο δάσος Grefrath, κοντά στα βελγικά σύνορα.

Προαγωγή και αύξηση μετά το φόνο
Αμέσως μετά τη δολοφονία του παιδιού, η καριέρα του Olaf πήρε μια περίεργη τροπή. Το αφεντικό του, του έδωσε προαγωγή, αύξηση και τον όρισε υπεύθυνο ενός τεράστιου τμήματος, με 150 υφισταμένους. «Δεν είχα άλλες έγνοιες πια» είπε.

Αν και η εξαφάνιση του Mirco αναστάτωσε ολόκληρη τη χώρα, ούτε κατά διάνοια δεν φαντάζονταν ότι πίσω από όλα θα κρυβόταν ένας οικογενειάρχης πέραν πάσης υποψίας. Ήταν παντρεμένος με την 26χρονη Michaela, ενώ είχε δυο παιδιά ηλικίας 2 και 17 ετών από προηγούμενο γάμο του.

Στα ίχνη του σχιζοφρενούς δολοφόνου
Τα πράγματα άλλαξαν όταν ένας περαστικός περιέγραψε στην αστυνομία πως εκείνη την ημέρα είχε δει να κάνει βόλτες στην περιοχή ένα μπλε VW Passat. Η αστυνομία ερεύνησε την συγκεκριμένη πληροφορία και παρότι εντόπισε 2000 ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, μόνο ένα από αυτά είχε πωληθεί λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση.

Η γερμανική αστυνομία ακολούθησε τα στοιχεία που οδηγούσαν στην Ρωσία, όπου ανακάλυψαν μέσα στο όχημα DNA του Olaf, προηγούμενου ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Όταν η αστυνομία βρέθηκε στην πόρτα του άνδρα εκείνος ομολόγησε την πράξη του και επέδειξε στις αρχές που είχε πετάξει το σώμα του άτυχου αγοριού. «Το να έχεις μια άσχημη μέρα δεν είναι δικαιολογία για φόνο» είπε ένας από τους αστυνομικούς, ενώ συνέχισε: «Αυτός ο άνδρας ήθελε απλά να εξασκήσει τη δύναμή του πάνω σε ένα αβοήθητο παιδί. Χρήζει ψυχιάτρου».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin