Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Μια γάτα διέσχισε τη Σιβηρία για να βρει το σπίτι της...

Ο αρσενικός γάτος της φωτογραφίας, με το όνομα Kuzya, δύο μόλις ετών, έκανε ένα άνευ προηγουμένου ταξίδι στη δημοκρατία Yakutia της Σιβηρίας στη Ρωσία. Ο Kuzya περπάτησε 2.150 χιλιόμετρα σε τρεις μήνες για να βρει το σπίτι του, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Regnum .
 
Ο Kuzya ζούσε με την οικογένεια Efremovs στο μικρό χωριό Olenyok. Οι ιδιοκτήτες πήραν το κατοικίδιο για την πόλη Yakutsk, πρωτεύουσα της Yakutia, στις αρχές του καλοκαιριού. Στο γάτο δεν άρεσε ο νέος σκονισμένος και θορυβώδης τόπος διαμονής και δραπέτευσε. Οι Efremovs επρόκειτο να παραμείνουν στην πόλη μόνο για λίγο, αλλά η γάτα δεν επέστρεψε όταν έπρεπε να αφήσει πίσω στο χωριό.
Ο Kuzya εμφανίστηκε στην πόρτα του σπιτιού των Efremovs στο Olenyok τρεις μήνες αργότερα. Το ζώο φαινόταν μάλλον θλιβερό. Ήταν αδύνατο, σε άθλια κατάσταση και αγριεμένο. «Υπήρχαν ίχνη δοντιών από άλλα ζώα στην ουρά του. Το τρίμηνο ταξίδι το εξουθένωσε. Ο γάτος έγινε ιδιαίτερα προσεκτικός. Περπατά ύπουλα όλη την ώρα και ψάχνει πάντα να βρει κρυψώνα. Το φτωχό ζώο έπρεπε να διασχίσει τα δάση και τους λόφους της Σιβηρίας, επίσης να διασχίσει ποτάμια και λίμνες. Τελικά τα κατάφερε. Απίστευτο;», είπε ένα από τα μέλη της οικογένειας.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin