Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Η μαρτυριάρα ζαρτιέρα... για τους καχύποπτους σύντροφους!

 
Παλιά όταν οι άντρες έφευγαν σε εκστρατείες έβαζαν στις γυναίκες τους ζώνες αγνότητας. Τώρα, όσοι είναι αρκετά προνοητικοί και θέλουν να αποφύγουν την κατά συρροήν απιστία, δεν έχουν παρά να της δωρίσουν τη... μαρτυριάρα ζαρτιέρα!

Ο λόγος για την «Chastity garter», που είναι εξοπλισμένη με ένα καλά κρυμμένο μικροτσίπ, το οποίο μπορεί να εντοπίσει την ξαφνική αύξηση καρδιακού ρυθμού καθώς και την υγρασία στην επιδερμίδα. Οταν καταγραφούν αυτές οι ενδείξεις σεξουαλικής διέγερσης ένα SMS αποστέλλεται στο κινητό του συντρόφου ή του συζύγου της γυναίκας που φοράει τη ζαρτιέρα προειδοποιώντας τον ότι επίκειται... κέρατο.

Κάποιοι θα σπεύσουν να πουν γιατί μια γυναίκα με «κακό σκοπό» να μη βγάλει τη ζαρτιέρα πριν αποφασίσει να προχωρήσει στην απιστία. Και σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, ο καχύποπτος σύντροφος θα ενημερωθεί, αφού η «Chastity garter» στέλνει μήνυμα ακόμα και για να ειδοποιήσει ότι δεν είναι πια στο πόδι της παρακολουθούμενης!

Ο κατασκευαστής της... μαρτυριάρας ζαρτιέρας υποστηρίζει ότι ένας Τσιγγάνος επιχειρηματίας από τη Βρετανία έχει ήδη παραγγείλει εκατό κομμάτια για να τα πουλήσει σε ταξιδιώτες.

Κοστίζει από 60 έως 75 λίρες και είναι έμπνευση ενός ζευγαριού, του Εντουαρντ και της Λουσίντα Χέιλ. Το ζευγάρι είχε φτάσει πολύ κοντά στον χωρισμό εξαιτίας μιας απιστίας της Λουσίντα, η οποία είπε στον Εντουαρντ πόσο το είχε μετανιώσει και πόσο θα ήθελε να υπήρχε κάτι να την αποτρέψει την κρίσιμη στιγμή. Ετσι, οι δυο τους σχεδίασαν τη ζαρτιέρα, την οποία πωλούν «με μεγάλη επιτυχία», όπως υποστηρίζουν, μέσω του GorgeousGarters.com 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin