Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Παιχνίδι θανάτου για δύο φοιτητές στο μετρό της Μόσχας

 
Δύο φοιτητές βρέθηκαν νεκροί χθες τα ξημερώματα στο μετρό της Μόσχας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις φαίνεται πως χτύπησαν σε εξοπλισμό που βρίσκεται μέσα στη σήραγγα, ενώ ταξίδευαν πάνω στην οροφή ενός βαγονιού, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Itar-Tass.

«Το πτώμα ενός φοιτητή 19 ετών του Πανεπιστήμιου Τουρισμού εντοπίστηκε γύρω στα μεσάνυχτα πάνω στην οροφή του πρώτου βαγονιού μιας αμαξοστοιχίας του μετρό. Έχασε τη ζωή του από πολλαπλά τραύματα» έκανε γνωστό στο πρακτορείο αστυνομική πηγή.

Ο άλλος νεαρός, φοιτητής στο Παιδαγωγικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας, βρέθηκε πάνω στις σιδηροτροχιές ανάμεσα στους σταθμούς Κουντσέφκαγια και Πιονέρσκαγια της ίδιας γραμμής του μετρό. Έχασε κι αυτός τη ζωή του από πολλαπλά τραύματα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οποία πρόσθεσε:

«Η προκαταρκτική έρευνα έδειξε πως οι φοιτητές είχαν ανέβει πάνω στην οροφή των βαγονιών του μετρό και στη συνέχεια χτύπησαν πάνω σε εξοπλισμό μέσα στη σήραγγα».

Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές, 150 ως 300 άνθρωποι βρίσκουν κάθε χρόνο τον θάνατο στο μετρό της Μόσχας, πέφτοντας στις γραμμές από ατύχημα ή για να αυτοκτονήσουν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin