Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon "Σβήνει" ο εγκέφαλος της Apple

"Σβήνει" ο εγκέφαλος της Apple 
Σοκ έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο της ταμπλόιντ εφημερίδας National Enquirer, σύμφωνα με το οποίο απομένουν μόλις 6 εβδομάδες ζωής στον ιδρυτή της Apple Στιβ Τζομπς!
Η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες του Τζομπς, που ελήφθησαν στις 8 Φεβρουαρίου,  ενώ εκείνος πήγαινε έξω για πρωινό με τη σύζυγό του. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο ισχυρός άντρας της Apple έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά σοβαρή.



Ο Τζομπς ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι παίρνει άδεια, προκειμένου να ασχοληθεί με την υγεία του, καθώς από το 2004 δίνει αγώνα με τον καρκίνο στο πάγκρεας.
Βέβαια, η εργασιομανία του δεν τον έχει αφήσει, έτσι, όπως λένε πολλοί εργαζόμενοι του κολοσσού, ο Τζομπς, συχνά πυκνά εμφανίζεται στα κεντρικά γραφεία της Apple στην Καλιφόρνια και χαράσσει τη στρατηγική της μέσω συσκέψεων από το σπίτι του.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Τζομπς κάνει ξανά χημειοθεραπεία καθώς το πρόβλημα με τον καρκίνο έχει επανέλθει. Αναφέρεται δε πως οι γιατροί του δεν του έχουν αφήσει πολλές ελπίδες, αντίθετα περιμένουν το μοιραίο να έρθει μέσα στις επόμενες εβδομάδες!
Η απάντηση πάντως στο εν λόγω δημοσίευμα αναμένεται να δοθεί σύντομα, αφού έχει προγραμματιστεί συνάντηση του κ. Τζομπς με τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα προκειμένου να συζητήσουν θέματα τεχνολογίας!

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin