Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 17/02/2011


Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Δυτική Στερεά και καταιγίδες στην Ήπειρο περιμένουμε την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά των παραπάνω περιοχών.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 11 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 8 ως 17 στη Δυτική Ελλάδα, από 7 ως 15 βαθμούς στην Κεντρική, από 8 έως 17 στη Νότια Ελλάδα και από 6 ως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και σταδιακά μέτριοι και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στα ανοιχτά του Νοτίου Ιονίου θυελλώδεις 8 μπ.

Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin