Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Η θάλασσα ξέβρασε 145 κιλά χασίς στο Φισκάρδο!

 
 Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί που έκαναν την βόλτα τους στην παραλία του όρμου της Αγίας Σοφίας στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, όταν είδαν την θάλασσα να ξεβράζει τέσσερα ερμητικά κλειστά δέματα που σύντομα διαπίστωσαν ότι περιείχαν… χασίς! Και δεν ήταν τα μόνα, αφού το Λιμενικό «ψάρεψε» αργότερα δεκάδες!

Δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού έκαναν εξονυχιστική έρευνα σε ολόκληρη την ακτογραμμή και ανέσυραν το ένα μετά το άλλο συνολικά 47 δέματα, προσεκτικά συσκευασμένα και τυλιγμένα με μονωτική ταινία, που όλα περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη! Όταν τα έβγαλαν στην ξηρά και τα ζύγισαν, διαπίστωσαν ότι το συνολικό βάρος των ναρκωτικών έφτανε τα 144 κιλά και 420 γραμμάρια!

Όλα έδειχναν ότι το χασίς προερχόταν από κάποιο σκάφος που έριξε στο νερό τους σάκους με σκοπό να το ξεβράσει η θάλασσα στην ακτή και να το παραλάβουν οι συνεργοί του κυκλώματος. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες δεν εντόπισαν κάποιο ύποπτο όχημα… Ένα άλλο σενάριο που εξετάστηκε, ήταν η περίπτωση ναυαγίου των μεταφορέων, αλλά αποκλείστηκε καθώς σε αυτή την περίπτωση θα υπήρχαν και άλλα ίχνη τα οποία δεν βρέθηκαν.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin