Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 01/02/2011


Αυξημένες νεφώσεις στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα με λίγα χιόνια στα ορεινά και ασθενείς βροχές στα πεδινά και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011. 
Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από -7 έως 7 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 4 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 10 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 4 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Μυρτώο Πέλαγος θυελλώδεις 8 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στον Πατραϊκό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια του νομού περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin