Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Συνομιλίες Yahoo - Disney για προγράμματα διαδικτυακής τηλεόρασης

 
Η Walt Disney Co. έχει ξεκινήσει επαφές για την προβολή τηλεοπτικών προγραμμάτων της σε τηλεοπτικούς δέκτες που διαθέτουν το λογισμικό διαδικτυακής τηλεόρασης της Yahoo, γράφει τη Δευτέρα η Wall Street Journal.
H Disney, αναφέρουν οι πηγές της εφημερίδας, σχεδιάζει να προσφέρει δωρεάν μικροεφαρμογές (widget) που δίνουν πρόσβαση σε εκπομπές των καναλιών της ESPN, Disney και ABC.

Η υπηρεσία, με την ονομασία Yahoo Connected TV, παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο όμιλος News Corp., στον οποίο ανήκει το στούντιο 20th Century Fox, έχει ξεκινήσει συνομιλίες με τη Samsung για την προβολή εκπομπών και ταινιών σε υπολογιστές-ταμπλέτες και τηλεοπτικούς δέκτες που συνδέονται στο Διαδίκτυο.

Το τελευταίο διάστημα η διαδικτυακή τηλεόραση συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από τη βιομηχανία πληροφορικής και Διαδικτύου. Η Apple προσφέρει εδώ και καιρό τη συσκευή Apple TV που συνδέει τον υπολογιστή στην τηλεόραση και το Διαδίκτυο, ενώ η Google εγκαινίασε πρόσφατα στην αμερικανική αγορά την υπηρεσία Google TV, διαθέσιμη μέσω των συμβατών τηλεοράσεων της Sony και των ειδικών αποκωδικοποιητών της Logitech.

πηγή : news

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin