Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Toyota FT-86 II: Έρχεται το coupe της Toyota!


Η Toyota έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία-teaser του πολυαναμενόμενου FT-86. Να πούμε όμως ότι το συγκεκριμένο όχημα είναι το πρωτότυπο FT-86 II, δηλαδή το... δεύτερο επεισόδιο των concept οχημάτων που θα βασίζεται το coupe της Toyota και το οποίο θα παρουσιαστεί στη Γενεύη τον ερχόμενο Μάρτιο.


Αυτή λοιπόν είναι η πρώτη φωτογραφία του νέου FT-86 και φυσικά εμείς σας παραθέτουμε και αρκετές φωτογραφίες από τα παλιότερα πρωτότυπα FT-86 για να έχετε μια γενικότερη εικόνα. Από εκεί και ύστερα να πούμε ότι σύμφωνα με την Toyota το concept FT-86 II που θα παρουσιαστεί στη Γενεύη, θα μας προϊδεάζει ακόμα περισσότερο για την τελική μορφή του μοντέλου παραγωγής του coupe της ιαπωνικής εταιρείας. Από τις λίγες λεπτομέρειες πάντως που μπορούμε να διακρίνουμε στη φωτογραφία, οι διαφορές στο εμπρός μέρος (σε σχέση με το πρώτο πρωτότυπο) εντοπίζονται στα διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα, αλλά και στον διαφορετικής σχεδίασης προφυλακτήρα, που αν θέλετε μοιάζει ελαφρώς πιο... συμβατικός.

Βεβαίως, η εταιρεία πέρα από τη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα κάποια άλλη πληροφορία για το πρωτότυπο μοντέλο. Εμείς θα σας υπενθυμίσουμε απλώς ότι το FT-86 εξελίσσεται σε συνεργασία με τη Subaru η οποία φυσικά έχει ανακοινώσει ήδη ότι και αυτή θα έχει στην Έκθεση της Γενεύης το 2011 το δικό της coupe. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το Subaru θα διαθέτει κάτω από το καπό έναν 4κυλινδρο boxer turbo κινητήρα 2 λίτρων (βεβαίως η χωρητικότητα δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί) ο οποίος θα αποδίδει πέρι τους 264 ίππους (194 kW), ενώ η κίνηση θα μεταφέρεται μόνο στους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες λοιπόν περίπου τα ίδια θα ισχύουν και για το FT-86 της Toyota με τις όποιες διαφορές αν υπάρξουν μεταξύ των δύο... Toyobaru οι φήμες να τις εντοπίζουν στη χωρητικότητα και την απόδοση των δύο μηχανικών συνόλων.

Επίσης, θα πρέπει να πούμε ότι το πιθανότερο είναι ότι η Toyota θα πουλάει το δικό της coupe στην αμερικάνικη αγορά με τα σήματα της Scion, ούτως ώστε να προσελκύσει νεανικό κοινό, ενώ η παραγωγή του FT-86 αναμένεται να ξεκινήσει περί τον Νοέμβριο του 2011. Θα πρέπει επίσης να συμπληρώσουμε ότι προς τα τέλη του 2011 αναμένεται να αποκαλυφθεί και η τελική μορφή του coupe της Subaru, ενώ στις αντιπροσωπείες θα πρέπει να περιμένουμε τις δύο σπορ κατασκευές των Ιαπώνων λίγους μήνες αργότερα.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin