Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Online Χρυσός Οδηγός σε εννέα γλώσσες

Ο καλύτερος τρόπος να σερφάρει κανείς στο διαδίκτυο είναι να χρησιμοποιεί τη δική του γλώσσα. Ωστόσο, όταν τουρίστες ή επαγγελματίες αναζητούν στοιχεία εταιρειών ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό, χρειάζεται πολλές φορές να ανατρέξουν σε διαδικτυακούς καταλόγους στη γλώσσα της χώρας που βρίσκονται. 

Στη Γερμανία, η Neue Branchenbuch AG συμβάλλει πλέον στη βελτίωση αυτής της κατάστασης. Ο συγκεκριμένος πάροχος υπηρεσιών με έδρα τη Φραγκφούρτη (Μάιν) παρουσιάζει μια μοναδική προσφορά, δηλαδή μια ολοκληρωμένη θεματική πύλη, προσβάσιμη σε εννέα γλώσσες:  Γερμανικά, Αγγλικά, Τουρκικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ελληνικά και Ρωσικά.

Οι σχεδόν 7.000 διαφορετικοί όροι επαγγελματικών κλάδων περιλαμβάνουν περίπου 3,6 εκατομμύρια καταχωρίσεις στοιχείων εταιρειών.
Χάρη σε αυτή τη δυνατότητα πολύγλωσσης αναζήτησης του διαδικτυακού χρυσού οδηγού της εταιρείας Neue Branchenbuch AG, η εύρεση επαγγελματιών και παρόχων υπηρεσιών στη Γερμανία είναι δυνατή σε χρόνο μηδέν.

Προσδοκία άψογης γλωσσικής ποιότητας

Ο διαδικτυακός κατάλογος της Neue Branchenbuch AG έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με εξειδικευμένους μεταφραστές, οι οποίοι είναι φυσικοί ομιλητές της εκάστοτε γλώσσας, εξασφαλίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο επαγγελματική μετάφραση της διεπαφής και των όρων αναζήτησης σε οκτώ γλώσσες. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, οι όροι δεν μεταφράστηκαν και αντιστοιχήθηκαν απλώς σε συγκεκριμένες εταιρείες, αλλά προσαρμόστηκαν στις πολιτισμικές και στις ειδικές ανά χώρα περιστάσεις. Επομένως, ο πρώτος ολοκληρωμένος γερμανικός διαδικτυακός χρυσός οδηγός σε εννέα γλώσσες προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας γερμανικών εταιρειών, συλλόγων και αρχών.

«Για τη μετάφραση των όρων αναζήτησης χρειαστήκαμε περισσότερο από δύο έτη»,δήλωσε η Bettina Furnrohr, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Neue Branchenbuch AG. «Τώρα, η ποιότητα του προϊόντος που προσφέρουμε ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς μας. Αρχικά, ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν ακόμη ορισμένοι όροι, οι οποίοι να μην έχουν μεταφραστεί τελείως σωστά, αλλά καταβάλλουμε εντατικές προσπάθειες για την τελειοποίηση του προϊόντος μας», διαβεβαιώνει η Bettina Furnrohr.
Σύμφωνα με την Bettina Furnrohr, «ο χρυσός οδηγός χρησιμοποιείται και από γερμανικές εταιρείες όλων
των κλάδων ως πολύτιμο εργαλείο υποστήριξης πωλήσεων, τόσο για να απευθυνθούν σε αλλοδαπούς που κατοικούν στη Γερμανία, όσο και για να προβούν σε εξαγωγές προς οποιοδήποτε μέρος του κόσμου».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin