Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Logitech Webcam και Mouse, Δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

 
Η ημέρα εορτασμού των ερωτευμένων ή αλλιώς ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και η Logitech ανακοίνωσε τη νέα συλλογή Fantasy Collection, τα προϊόντα της οποίας μπορούν άνετα να προσφερθούν ως δώρα εκείνη την ημέρα, ειδικά αν η κοπέλα ή το αγόρι σου ασχολείται λίγο περισσότερο με τις νέες τεχνολογίες!

Logitech HD Webcam C270

Logitech HD Webcam C270 Logitech HD Webcam C270
Με την Logitech HD Webcam C270 έχετε εικόνα σε υψηλή ανάλυση και επιπλέον μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες στα 3 megapixel.

Επίσης, μπορείτε να καταγράψετε και να ανεβάσετε με ένα κλικ βίντεο υψηλής ανάλυσης με πλούσιο ρεαλιστικό χρώμα στο Facebook ή το YouTube, και να μοιραστείτε τις προσωπικές σας στιγμές με τους αγαπημένους σας!

Η Logitech C270 σε συνδυασμό με το αντίστοιχο λογισμικό Vid HD προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο, που επιτρέπει την επικοινωνία, την οπτική επαφή και το μοίρασμα εμπειριών με τέτοια λεπτομέρεια, που καμιά άλλη ενσωματωμένη webcam δεν μπορεί να δώσει, αποτελώντας το ιδανικό δώρο για την γιορτή Αγίου Βαλεντίνου!

Θα την βρείτε στα καταστήματα στην τιμή των 25-30 ευρώ περίπου.

Logitech Mouse της σειράς Fantasy Collection

Logitech Mouse της σειράς Fantasy Collection
Παράλληλα με την HD Webcam C270 χαρίστε στην αγαπημένη ή τον αγαπημένο σας ένα ποντίκι της σειράς Fantasy Collection της Logitech, για να δώσετε περισσότερο χρώμα, ζωντάνια και μια δόση μυστηρίου στο γραφείο ή στο σπίτι!

Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα χρώματα και σχέδια -όπως το Blue Swirl και το Pink Balance- για να πυροδοτήσετε τη φαντασία σας και να προσθέσετε μια παιχνιδιάρικη νότα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Θα το βρείτε στα καταστήματα στην τιμή των 25 ευρώ.

Πηγή : xblog
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin