Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Η πανέμορφη νύφη – θεά του Jean Paul Gaultier είναι άντρας

 
Ο Jean Paul Gaultier κράτησε την έκπληξη για το τέλος της επίδειξής του καθώς η νύφη που παρουσίασε είναι αγόρι!!! Η… νέα μούσα του σχεδιαστή έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός τοπ μόντελ και έχει ήδη κατακτήσει τον χώρο της μόδας!
 
 
Είναι 19 χρονών, Σέρβος που ζει μόνιμα στην Αυστραλία, λέγεται Andrej Pejic  και είναι αποκάλυψη του Gaultier. Μάλιστα ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο μοντέλο και στην ανδρική και στη γυναικεία του σειρά.  
 
Ο νεαρός εγκατέλειψε την Σερβία στη διάρκεια του πολέμου και έκτοτε ζει μόνιμα στην Αυστραλία. Είναι το βασικό πρόσωπο της καμπάνιας του Marc Jacobs, έχει λάβει μέρος σε πολλές επιδείξεις μόδας και έχει φωτογραφηθεί για τη γαλλική και την ιταλική «Vogue». Τον ανακάλυψε ο διευθυντής μοντέλων του Chadwick Models στην Μελβούρνη.

Εκστασιασμένος από την μοναδική ομορφιά του ο Matthew Anderson λέει: «Είναι απίστευτα όμορφος, συνδυάζει εξυπνάδα, ταλέντο και έχει καταπληκτικό δέρμα».

Ο Andrej μετέχει επίσης στην καμπάνια του Gaultier όπου μοιράζεται καυτά φιλιά με την Karolina Kurkova. «Μου αρέσει να φτάνω στα άκρα. Διασκεδάζω απίστευτα αυτή την εναλλαγή από άνδρας σε γυναίκα», είπε ο 19χρονος. 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin