Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Έπεσε στους κροκόδειλους για να μη συλληφθεί

Ένας άνδρας από την περιοχή Katherine της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας προτίμησε να τα βάλει με τους κροκόδειλους παρά με την Αστυνομία, ανεπιτυχώς όμως, αφού τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει την σύλληψη.

Ο 37χρονος άνδρας είχε εμπλακεί σε καβγά με την παρέα του και αυτός με τους υπόλοιπους τέσσερις φίλους του τραυμάτισαν έναν 27χρονο.

Λίγο μετά περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία. 

Όταν η αστυνομία έφτασε στον τόπο του επεισοδίου, ο 37χρονος, που δεν είχε καταφέρει να το σκάσει, έπεσε στο ποτάμι με τους κροκόδειλους και στο οποίο παρέμεινε για περίπου μισή ώρα. 

Κατάφερε πάντως να βγει από το ποτάμι σώος και αβλαβής. Οι αστυνομικοί που δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν τον είδαν να βγαίνει, τον συνέλαβαν για να τον ανακρίνουν προκειμένου να μάθουν την ταυτότητα και των υπολοίπων μελών της παρέας του. 

Να αναφέρουμε ότι η απρόκλητη επίθεση και ο ξυλοδαρμός είναι ένα αδίκημα που στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν επιφέρει ποινή φυλάκισης ενώ στον ποταμό Katherine ζουν οι μεγαλύτεροι κροκόδειλοι στον κόσμο, οι λεγόμενοι κροκόδειλοι του αλμυρού νερού. 

Το μήκος αυτών των κροκοδείλων κυμαίνεται μεταξύ των 5 και 6 μέτρων ενώ το βάρος τους ξεπερνά τον ένα τόνο. 


Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin