Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ξανασμίγει η συντροφιά του δαχτυλιδιού

 
«Όλοι οι καλοί χωρούν», φαίνεται να είπε ο Πίτερ Τζάκσον ενόψει των γυρισμάτων του «Χόμπιτ» και έδωσε ρόλους σε όσους ηθοποιούς της τριλογίας του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» μπορούσε.


Την επιστροφή ορισμένων εξ' αυτών απαιτούσε η πλοκή των νέων ταινιών. Ο Ίαν ΜακΚέλεν συμφώνησε μόλις χθες να ξαναπαίξει το μάγο Γκάνταλφ. Οι διαπραγματεύσεις είχαν εξελιχθεί σε θρίλερ, δεδομένου ότι ο Βρετανός ηθοποιός δεν ήθελε να παραμείνει 18 μήνες στη Νέα Ζηλανδία, τόπο των γυρισμάτων. Τελικά, οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε ένα ευέλικτο πρόγραμμα, που θα επιτρέπει στον 71χρονο Βρετανό ηθοποιό να γυρίσει τις σκηνές του τμηματικά. 
 
Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο Άντι Σέρκις θα δώσει και πάλι ζωή στον Γκόλουμ. Σε διαπραγματεύσεις φέρεται να βρίσκεται και ο -αειθαλής παρά τα 88 του έτη- Kρίστοφερ Λι (για το ρόλο του μάγου Σάρουμαν), καθώς και ο Χιούγκο Γουίβινγκ (για να ξαναπαίξει τον Έλροντ), 

Στις δύο ταινίες θα εμφανιστούν όμως και χαρακτήρες του "Άρχοντα" που δεν εμφανίζονται στο βιβλίο του Τόλκιν. Η Κέιτ Μπλάνσετ ήταν το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε, αν και η βασίλισσα των ξωτικών, Γκαλάντριελ, δεν υπάρχει πουθενά στις σελίδες του "Χόμπιτ". Πρόσφατα, επιβεβαιώθηκε ότι ο Ελάιτζα Γουντ θα κάνει ένα μικρό πέρασμα ως Φρόντο, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Ίαν Χολμ, στο ρόλο του γηραιού Μπίλμπο Μπάγκινς.
Τον νεαρό Μπίλμπο, που είναι και ο πρωταγωνιστής του "Χόμπιτ" θα ενσαρκώσει ο Βρετανός Μάρτιν Φρίμαν. 

Πρόταση για να εμφανιστεί στην ταινία έλαβε και ο Ορλάντο Μπλουμ. Στην ιστορία, οι κεντρικοί ήρωες περνούν από τη χώρα των ξωτικών, δικαιολογώντας την εμφάνισή του.
Τα γυρίσματα ξεκινούν το Φεβρουάριο. 

πηγή : enet

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin